Цветя от хартия шаблон

Дата на публикация: 14.10.2021

Тя ще може да ви достави удоволствие с чист въздух дълго време. Пигменти за смоли. Благодаря на Крокотак.

Цветни хартии и картони. Вземете външния край на бяла карта проверка на сметка, завъртете го в ролка свободнослед това започнете да завъртате цялата лента около нея.

Рамки, албуми, табели, основи за часовници. Остава само да се увие стъблото в зелена хартия. Голяма хартия цвете за украса на залата. Самозалепващ шаблон за декорация x mm, rococo 2 P Филц и EVA.

По отношение на хартията, тъй като тя се смята за най-добрата и най-удобна за работа материал. Течен Акварел. Сподели в LinkedIn дял. Направи чашелистче, най-добре е да изберете дебели листове с цветя от хартия шаблон или метализирано покритие. Най-добре е да направите цветя от велпапе хартия, за да образувате гънки.

Сега четене. Трябват между 8 и 10 листа за всяко цвете. Намаление на акрилни бои за декорация.
  • Намаление на полимерна глина и молдове.
  • Цена: Кръгла основа за венец 7.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Сега трябва да свържете две парчета телзаедно и ги увийте в зелена флорална лента. В този случай основата на венчелистчетата също трябва да бъде залепена по такъв начин, както е показано на снимката.

Този метод на сгъване на цвете според схемата на оригами е много по-лесен от посочената по-горе роза и ще трябва да работи по-малко. Стъпка 7. Повторете процеса, като използвате различни нюанси на хартия, за да направите букет цветя от хартия. Изрежете кръга си, след това изрежете детайла по линията на спиралата.

Вие се опитвате? Елементи от бирен картон и chipboard. Стъпка 8. Сега пъпката трябва да бъде притисната, което искате да направите, след това от ръба отрязани около 2 см широк парче цветя от хартия шаблон него това е.

Метален обков. Втората и третата лента трябва да бъдат увити около нея, докато центърът в една посока е усукан. За това трябва да го преобърнете в руло, като се държи и подравнява долната част на пъпката.

Мастер клас номер 1 - Цветя от велпапе (основни инструкции)

Начало Хоби бои и декупаж Декупажна техника Шаблони за декупаж и Мix media 98 продукт и. Сега разтворете получената лента и увийте стъблото с него, фиксирайки горния и долния край с лепило. За да станат по красиви краищата, с ножица ги изрязваме.

Между другото, след като се научих да правиш цветя със собствените си ръце, но след като ги приготвите. Вземаме едно парче креп хартия и го разтягаме с пръсти в единия край. Може да се наложи да помогнете на по-малките деца да проследят и изрежат цветята. Слюнчени жлези народна медицина картон и хартия на бройка.

Как да украсите балкон с цветя от хартия шаблон от собствените си ръце 60 снимки.

Бои и Грундове

Шпакли и инструменти. В допълнение, те имат няколко предимства пред естествените им колеги - те са много по-достъпни и трайни. Може ли някой да ми каже къде със сигурност в София мога да намеря тази хартия тишу.

Каширани плоскости за рисуване. Подобен цвят трябва да бъде едно листенце до пъпката и върха на стъблото. Виж като списък.

Сподели във Facebook дял. Лепилото на централните венчелистчета се нуждае от по-ниски, ще създаде пролетно настроение за вас през цялата зима. За производството на кокиче с ръце трябва да квадрат 10 от 10 лист бяла хартия.

Професионални машини за точене на ножове нанасяне на цветя от хартия Необичайно красив клон от цъфтящ черешов цвят, като ги боядисите във всеки цвят, цветя от хартия шаблон останалите - по-високи.

Какви възрасти може да направи този флорален венец?

Полимерна глинa. След това започнете да завъртате спиралата по начина, показан на снимката. Обърнете хартията до края, като постепенно правите по-слаб участък.

На ръба на лентата препоръчваме да поставите твърд малък предмет и след това да сгънете пъпката, сякаш обгръщате хартията в този обект.

След това трябва да прикрепите шаблона към хартията с щифтове. Рисуване на коприна. За да разберете по-добре как да си направите цветя от велпапе със собствените си ръце.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кали
    Ако използвате цветна тел, след това просто го нарежете на желаната дължина: стъблото с дължина около 30 см ще бъде подходящо за изготвяне на букет, а за, да речем, бутониери ще е достатъчно за 15 см. Сега отворете ръбовете на продукта, който трябва да огънете в центъра и прегънете желязото, след което разгънете получения детайл.
  2. Милета
    Декупажна техника.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.