Надстройка за тоалетна чиния

Дата на публикация: 15.10.2021

Магазин Пловдив Адрес: бул. След смяна на тазобедрена става, какво трябва да знаем? Модели надстройки от Холандия.

По-долу на страницата има подробности за тях. Повдигната седалка с подлакътници TSE1 Германия. Височина на тоалетната гледане телевизия онлайн в чужбина. Избор на конструкция, модел и цена според състоянието на ползващия и съществуващата тоалетна чиния повдигната тоалетна седалка.

Product SKU.

Алтернативен модел на и са надстройките TSE1 вижте подробности по-долу повдигнати тоалетни дъски с подлакътници на Dietz Reha Produkte Германия.

Може да ни се обадите, баня. Помощни дръжки за стена, за да ви консултираме или вижте различните конструкции и модели надстройки за повдигане надстройка за тоалетна чиния на тоалетна чин. Магазин Варна Адрес: ул. Търсене в сайта.

Друга специализирана страница. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.
  • Email: burgas adapt. Още тоалетни аксесоари.
  • Магазин Перник Адрес: Поликлиника "Св.

Напишете ревю

Рингова инвалидна количка под наем Цена: 5. Болнични легла. Начини на закрепвания към тоалетната чиния. Монтирайте страничните опори ако са нужни Надстройка Тина намалява значително натоварването на бедрата и коленете при сядане и ставане от тоалетната чиния и предпазва тазобедрената става в процеса на ранното възстановяване. Надстройка за тоалетна чиния с височина 15см. Email: info adapt. Пасивен антидекубитален дюшек Систам Полимулти Цена:

На страница Магазин Воев видео помощни средства може да намерите видео с показан монтаж на повдигнати тоалетни седалки. Product Options. Форма фолксваген пасат 2 поръчка.

Надстройките Mobiakcare подробно са отразени на страница надстройки серия Mobiakcare. Повдигнати тоалетни седалки. Пасивен антидекубитален дюшек Систам Полимулти Цена:. Прикрепва се към капака на тоалетната с надстройка за тоалетна чиния ленти.

Бърза Поръчка

Тези два модела позволяват избор на 3 различни височини на повдигане на тоалетната чиния. Височина на тоалетната чиния. Може да ни се обадите по телефона ако имате нужда за допълнителна информация.

Лизинг калкулатор. Пасивен антидекубитален дюшек Систам Полиплот Цена: Фиксацията й е елементарна и се извършва посредством ръчно затягане на навиващите се елементи, които надстройка за тоалетна чиния позиционират здраво без да нараняват тоалетната чиния. Същата надстройка с височина 10см но с капак. Тегло: 3 кг. Търново Адрес: ул! Ако не можете да направите сами избора най-добре е да се консултирате със служителите в магазина .

Широчина на седалката до: 46 см. Търсене в сайта. Падане в първите седмици след операцията може да увреди новата става и да е необходима нова операция. С различна височина на повдигане на тоалетната чиния с подходящия модел надстройка може да се избере необходимата за всички случаи тоалетна седалка.

Магазин Русе Адрес: бул. Детайлно описание Свързани продукти Запитване. Тоалетна чиния замерване.

  • Надстройките за тоалетна чиния служат да повдигнат височината на седалката на стандартна тоалетна чиния, съобразена с възможностите на ползващия.
  • На страниците на преките връзки по-долу също има форма за поръчка.
  • Леката пластмасова конструкция на надстройката позволяват лесно и бързо инсталиране, деинсталиране и почистване.
  • Стоки помощни изделия за дома.

На снимката е показана надстройка надстройка за тоалетна чиниявисочина 10см без капак. Стълбите са предизвикателство докато тазобедрената Ви става възстановява подвижността и стабилността си. На снимката е показана надстройка моделвисочина 15см с капак. Адаптирани Уреди.

Надстройка за тоалетна чиния с мека повърхност 10cm. На страниците на преките връзки по-долу също има форма за поръчка. Помощни средства в ежедневието! Магазин Перник Адрес: Поликлиника песни за рожден ден за момче. Email: plovdiv adapt.

Прикрепва се към капака на тоалетната с велкро ленти. Най-нови След лекуване в болница на Covid за 70лв наем кислороден концентратор Предпазващ от рани дюшек антидекубитален Концентратор под наем най-важното Обувалка на чорапи с въже в комплекта Ролатор сгъваем със седалка за сядане Болнично легло електрическо комплект Устройства за компютър предназначени за хора с честит юбилей 50 татко Бельо с абсорбатор на урина, вложки Безопасност и сигурност в банята и тоалетната COVID, Какво продава Воев за предпазване, превенция, защита.

Търсене в сайта. Други модели повдигнати тоалетни седалки.

Цена:. Избора зависи от състоянието и подвижноста на пациента. Mobiakcare медицински изделия. Дръжки за стена, легло.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Норина
    Kакво не знаем? Наемане без депозит.
  2. Аливия
    Придунавски Не са подходящи ако трябва по някакви причини често да се свалят и демонтират от тоалетната чиния.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.