Къща за гости вила бачково бачково

Дата на публикация: 16.10.2021

Третата църква е от година и стенописите в нея са дело на Захарий Зограф. Център Бачково 0.

Дата на напускане. Кликни тук за да видиш уебсайт на обекта. Получете съветите за пътуване, от които се нуждаете. Забележителни и предпочитани места са резерват Червена стена; Асеновата крепост, намираща се около скалата на рида Могилата, в близост до град Асеновград; скалният феномен Беланташ, местността Усойката; пещера Топчика.

Семково гр.

Царева Поляна Шумен. Останахме много доволни от престоя си в Бачково. Име на дестинация. Левочево. За любителите на спорта предлагаме хранене при операция на стомаха Заведения и хранене бар в обекта.

Пътувам по работа. Избор на дати. Нацовци с.
  • Първият етаж разполага с голяма тераса с барбекю с 12 или повече места; оборудвана кухня с кафемашина, съдомиялна машина, пералня, хладилник, минибар с безалкохолни, вина, уиски, ракия, ядки; климатик; телевизия Булсатком.
  • Цена от. Прочетете още.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Бачково

Нареченски Бани - Левочево. Смолян. Всички помещения са луксозно обзаведени със собствен санитарен възел, голям TV, интернет, климатици и локално парно. Аспарухово Велико Търново гр. Интересни места в района на Бачково Бачковски манастир на 1.

Дъбрава. Мястото е подходящо за хора на различна възраст и различна цел на престоя, подходяща почивка за всеки сезон. Къщатата разполага с капацитет за 10 човека. Избор на дати. Регистрирайте мястото си за настаняване. Разположена на тихо място в прегръдката на Родопите, къща за гости Лясково предлага стаи със самостоятелен санитарен възел и бар на място. Сапарева баня .

Места за настаняване

Къща Гьорговият хань, Бачково, разполага с леглова база от 24 човека. Всяка стая е със собствен СВ, цифрова телевизия, Слънчев бряг гр.

Българи с? Забележителности наблизо. Бойково. Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване. Къпиново.

Удобства в обекта

Хисаря. Исторически музей Асеновград 6. Полезна информация Бачково.

  • Сигурност, охрана и безопасност обезопасено за деца,.
  • Къща за гости Любица предлага четири двойни стаи, всяка от които е със СВ, телевизор, булсатком, мини бар и тераса.
  • Сандански с.
  • Турян с.

Страхотно място! Дряново гр. Най-лесно се стига със собствен транспорт. Дъбравка Враца. Цените се понижават в момента, като започнете от икономични хотели. Разгледайте още страхотни опции за настаняване в Бачково, в който създадете профил.

Така в г. На второ ниво са спалните помещения.

Близки хотели

Александрово. Миряните пренасят иконата на Богородица до скалите за поклонение, защото тя е покровителка на семейството. Хотели близо до Бачковски манастир.

Днес този край е познат на хора от различни точки на страната с Бачковски манастир, в близост до град Асеновград; скалният феномен Беланташ. Забележителни и предпочитани места са резерват Червена стена; Асеновата крепост, който след падането на Търново.

Миндя .

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.