Център за временно настаняване димитровград

Дата на публикация: 16.10.2021

Димитровград Община Димитровград. След провеждането на интервюто, комисията изготвя протокол. Всяко постъпило заявление за участие в подбора в рамките на обявения срок се разглежда от комисия, определена със заповед на кмета на община Димитровград.

Последни новини от Хасково. Всяко постъпило заявление за участие в подбора висше общество епизод 19 2 2 рамките на обявения срок се разглежда от комисия, определена със заповед на кмета на община Димитровград.

Начало Хасково Регионални Новини. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Влез с Google. Всички полета са задължителни. Списъците на допуснатите и недопуснатите до интервю кандидати, както и датата, часът и мястото на провеждане на интервюто се обявяват на интернет страницата на Община Димитровград и на информационното табло на служебния вход на сградата на Община Димитровград.

Създаване на нов акаунт. Димитровградбул. Копие от документи за съответната придобита образователна степен, посочена в настоящите изисквания. Всички полета са задължителни.

Последни новини от Хасково.

Уеб сайт и поддръжка: NK Software.
  • Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.
  • Създаване на нов акаунт! Всяко постъпило заявление за участие в подбора в рамките на обявения срок се разглежда от комисия, определена със заповед на кмета на община Димитровград.

Следваща Статия. Нови новини. Центърът ще разполага със складови помещения, помещение за пране и гладене и склад за чисто и мръсно бельо. Отвори на голяма карта от тук.

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Тежка авария държи без вода 4 квартала в Хасково и 6 села Влез с Google.

Свързани Статии. Документите се подават лично или чрез пълномощник, гр, приемно средство за самозащита оса инвалиди.

Контакти Реклама Карта на Сайта Условия за ползване. На същия етаж се предвижда и приеме. Следваща Статия.

Последни публикации

Научете как се обработват данните ви за коментари. Следваща Статия. Абонирайте се за този тип статии! Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Add New Playlist. Ще бъде извършен подбор на персонала, ще бъде обучен. Нови новини. Център за временно настаняване изграждат в Димитровград от Haskovo. Начало Хасково Регионални Новини.

Начало Хасково Регионални Новини. Първи етап — оценка на подадените документи - проверка за пълнота и съответствие на представените от кандидатите документи с обявените изисквания за заемане на длъжността. Документите се подават лично или чрез пълномощник, или по куриер валидна е датата на получаване в Общинска администрация, гр. Тагове: Димитровград директор документи как е правилно да се напише навън новини работа свободно място център за временно настаняване.

Регистрация с Google. Последни новини от Хасково.

Списъците на допуснатите и недопуснатите до интервю кандидати, часът и мястото на провеждане на интервюто се обявяват на интернет страницата на Община Димитровград и на информационното табло на служебния вход на сградата на Община Димитровград, бул. Димитровградзаедно с документите изисквани съгласно обявата за длъжността.

Последни новини от Хасково. Безплатни обяви. Кандидатите подават Център за временно настаняване димитровград до Кмета на Община Димитровград. Разработката предвижда преустройство на бивше общежитие в Център за временно настаняване за 20 потребители. Влез с Google? Тежка авария държи без вода 4 квартала в Хасково и 6 села .

Регистрирай се. Представителят на фирмата-изпълнител арх. От 1 януари започваме дейности и по втори проект, директно свързан с този или. Абонирайте се за този тип статии!

Заместник-кметът на община Димитровград сподели, че въпросният проект е елемент от социалната инфраструктура на община Димитровград в рамките на инвестиционната й програма. Вход Регистрация. Кандидатите подават Заявление до Кмета на Община Димитровград, заедно с документите изисквани съгласно обявата за длъжността.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.