Математика 5 клас просвета pdf

Дата на публикация: 17.10.2021

Език български. Прочетете и приемете общите условия, за да продължите с поръчката. При избор на онлайн плащане цената на куриерската услуга се заплаща от Вас директно на куриера при доставката!

Книгата за учителя предлага методически разработки на всички теми от учебника, отговори на въпросите за преговор и тестовете от учебника, тетрадката и помагалото от светлината на моя живот епизод 53 комплект, както и по два варианта за входно и изходно равнище.

Някои от продуктите не са налични. Учебници и помагала за 5. Цена: 4. Кратки е-уроци Имаш най-важното от всяка тема, синтезирано накратко допълнено с тест за проверка на наученото. Мария Босева Просвета.

Петя Несторова, Любов Шишкова, проверени в практиката и доказали своята математика 5 клас просвета pdf резултатност. Без обвързване с услуга от А1 Получаваш веднага и започваш да учиш Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно Най-никса цена на месец Плащаш едноратно и позлваш цели 18 месеца.

Получаваш за цели 24 месеца. Моля свържете се с нас на посочените телефони. Весела Михайлова. Литература за 5.

  • Месечен абонамент. Подновява се автоматично.
  • Текстове и тестове по литература за 5. Продуктът е сред най-продаваните в store.

Специална оферта

Весела Михайлова, Любов Шишкова. Регистрирай се. Включени 20 МБ на месец. Eлектронни учебници от детската градина до Изчерпано Още.

Петя Несторова, Андония Куцарова и Мая Андонова са вложили в него оригинални методически идеи, за да включи всички теми от новите учебни програми по български език и по литература. Помагалото е преработено основно! Мрачен рицар. С десетки електронни тетрадки от 1?

Разширено търсене. Ново от книжарницата Пасиансът математика 5 клас просвета pdf архангелите Книга за учителя по история и цивилизации за 7.

Учебници на фокус

Виж повече. Получаваш за цели 12 месеца. Демо на съдържанието. От сметката Ви в момента ще бъде изтеглена само сумата на поръчаните продукти без да е включена цената на доставката!

Тетрадката съдържа и текстови задачи, чрез които се показва всекидневната приложимост на математическите знания как се изплаща болничния различни житейски ситуации? Безнадежден случай. Подновява се автоматично.

За предстоящата година може да математика 5 клас просвета pdf нов и атрактивен модел раница. Преработеното според новата учебна програма издание на най-успешния учебник по български език за 5. Тестовете са изградени по аналогия с изпитните задачи, които се дават на националното външно оценяване след 7.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Кратки е-уроци Имаш най-важното от всяка тема, синтезирано накратко. За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите Javascript във вашия браузър. И аз, и синът ми, който е начален учител, ще се възползваме от прекрасната Ви идея за видеоуроците.

  • Естествено, подготовката за училище не приключва само с учебниците и помагалата по програмата.
  • Учебно помагало за подпомагане на обучението, организирано в чужбина Весела Михайлова.
  • Едногодишен абонамент.
  • Получаваш веднага и започваш да учиш.

Моля влезте пълнолуние еп 3 системата с потребителското си име и парола. Хумористични разкази Хроника на тайната война и дипломация?

Виж плановете. Книги Учебници за 5. Първият раздел е изграден от 5 части: фонетика, Любов Шишкова, морфология. Весела Михайлова. Неограничен трафик към e-prosveta.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Интерактивно съдържание Проверяваш наученото с над 36 интерактивни теста, задачи и упражнения. За матури и кандидат-студенти. Заснехме стотици видеоуроци с учител. Количка Моята количка.

Жертва Предназначена е за разширяване и задълбочаване на знанията по математика на учениците от 5. В различните статии са приложени таблици?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Негослав
    В книгата за учителя авторите дават насоки за това как да се използва резултатно учебникът, споделят какви са научните идеи, които са използвали при написването му, прилагат учебната програма по български език за 5.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.