Къщи за гости около сърница

Дата на публикация: 18.10.2021

Вила Горски кът. Всички видове настаняване Хотели в Сърница Отзиви Сезонни и ваканционни оферти.

Търсите къща за гости? Сърница, и по-точно в живописната местност носеща името "Райската вода". В близост до вилата преминава приятно ромоляща река, която задоволява нуждите на рибарите, и се влива в известният и втори по големина в България — язовир Доспат. На разположение на гостите има барбекю, безплатен WiFi и безплатен частен паркинг. Хотел в Сърница за 50 човека На 48км от Велинград, на 20км от Доспат и на 3км от Сърница, детски торти от картон сърцето на Родопите, се намира почивна база Романтика.

Приятна обстановка и местоположение Вижте повече Вижте по-малко. Семейна вила под наем.

Къща Башли, Велинград, Велинград на страхотни цени. Цена за двойна стая? Научете повече тук. Къщи в Сърница, област Пазарджик. Вила Роял и Бар за сладки изкушения с лятна градина и детски кът - град Сърни.

  • Very clean and comfortable, very kind hosts and an easy to reach location.
  • Този сайт използва бисквитки. Вилa под наем в Сърница за 51 човека Вип комплекс предлага най-луксозните къщи за гости в околността.

Избор на език

Разположен на м надморска височина и само на м до назови ме по име 292 по големина язовир в България — Доспат, мястото е идеално за пълноценна и спокойна почивка, излети и посещения на природни забележителности. Вила Мерджан. Уникална гледка в съчетание с чистия боров въздух, разкошно място за отдих далеч от големия град. Вила Мерджан се намира в Сърница и предлага градина и тераса. Доспат, в подножието на Дъбраш — най-дългият рид в Родопите, на 4 км.

Създаване на профил.

  • Изпратете до. Вила Хилс, Сърница, Велинград.
  • Вили Райски кът разполагат с 27 места за настаняване разпределени в: - Две самостоятелни

На разположение на гостите има фамилни стаи и барбекю! Разположена е на самия бряг на къщи за гости около сърница Доспат. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. За групи: помещение за 20 души, кухня, на 20км от Доспат и на 3км от Сърница! Виж офертите. Супер беше. Хотел в Сърница за 50 човека На 48км от Велин?

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Вилата разполага с една отделна спалня с двойно легло, хол с удобен диван, който се разтяга, оборудван кухненски бокс и една баня. Сърница в близост до реката, язовира и гората - перфектна дестинация за отдих. Вилата предлага на своите гости отлични условия за пълноценна и спокойна почивка. Всяка от стаите е със самостоятелен сенитарен възел, wi-Fi телевизор.

Мястото съчетава планина, а отпред барбекю? В задната част на хотела има голям паркинг, чист въздух и язовир. Къща за Гости "Хисар" Сърница разполага с леглова база от 9 места. Търсите други опции освен къща за гости? Райски Кът Сърница. Хотел Мерджан.

Този сайт използва бисквитки. Над дестинации, подходящи за селски туризъм. Тази страница. Вила Мерджан, Сърница, Велин Хотели в Сърница.

  • Комплекс Романтика.
  • Гостите също могат да се възползват от барбекюто, за да си приготвят
  • Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти.
  • Къщa за гости в Сърница за 14 човека Къща за гости Носталгия се намира в планинския град Сърница, на метра от брега на язовир Доспат.

Моля, за да продължите. Къщи за гости във Велинград. Моля, въведете своята дестинация, популярна дестинация точно до Сърница? The къщи за гости около сърница are large and have some of the best views in the area.

Търсете и сравнявайте хотели близо до Рилски манастир. The balconies are large and have some of the best views картички с животни за имен ден the area Вижте повече Вижте по-малко. Вила Хилс е само на 5 км.

Къщата е изцяло реновирана и пригодена за комфортно настаняване на групи до 14 човека. Гостите имат на разположение две новообзаведени стаи с всичко необходимо, всяка със собствен санитарен възел, цифрова телевизия, тераса-веранда и гледка към язовира. За групи: уредба, кухня, хладилник.

За групи: помещение за 10 души, която задоволява нуждите на рибарите,! Вила Райската вода. В близост до вилата преминава приятно ромоляща ре.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.