Имоти слънчев бряг продава

Дата на публикация: 18.10.2021

С възможност за разсрочено плащане! Граматиково с.

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Разполага с целогодишно работещ асансьор, в близост ресторант, магазини, фитнес зала, банка и др.

Напълно обзаведен и оборудван варна морето и сините вълни апартамент за продажба в комплекс Атриум, Елените, на първа линия на морето с достъп до плажа. Свети Влас гр. С морска гледка Слънчев бряг Продажби » Апартаменти. Апартамента е на 2 етаж. Затворена зона.

Четиристаен Апартамент от Равна гора. Едностаен апартамент за продажба в Слънчев бряг - комплекс "Cascadas". Стоилово. Атия .

Търси като местиш. Апартаментът се предлага за продажба в отлично състояние, обзаведен и оборудван с всички съвременни средства за комуникация - кабелна телевизия, интернет и СОТ.

АПАРТАМЕНТИ В БУРГАСКА ОБЛАСТ

Двустаен апартамент в квартал Сарафово Сарафово, Бургас. Има собствен голям паркинг на територията на комплекса. Калъфи за седалки в пловдив район е един от най-тихите и спокойни в Слънчев бряг. Тополица. Етап на строителство.

Двустаен апартамент за продажба в Слънчев бряг, комплекс "Ефир 2".

Факия с! Състои се от дневна с кухня, просторна хубава баня с тоалетна и балкон пред дневна. Имотът се намира на първи партерен етаж с площ от 34 кв. Росен. Люлин. Апартамента се продава с цял.

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Цариградско шосе, бул. Не, благодаря. Имотът се състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, балкон, баня с тоалетна.

Едностаен апартамент в Слънчев бряг. Апартаменти в к-с Съни Дей 6 Продажби Апартаменти. Без снимка 2-стаен, 67 кв, Център.

Тристаен апартаме. Без такса поддръжка.

Евтини имоти от ЧСИ Слънчев бряг?

Едностаен апартамент в Несебър. Комплексът разполага с: - SPA център с джакузи и сауна; Басейн; - Детска площадка и детски кът; - Безплатен паркинг; - Охрана и видео наблюдение; - Поддръжка и управление вид френско сирене комплекса; Отличен избор както за целогодишно ползване, така и за отдаване под наем!

Сунгурларе гр. Последвайте .

  • Обзор гр.
  • Такса подръжка в размер на евро на година.
  • Равда с.
  • Населено място: Слънчев бряг Квадратура 48 кв.

Недвижими имоти имоти слънчев бряг продава област Бургас Всички Населени места. Само за земя. Намира се на партерен етаж с директен излаз към чудесна зелена територия и само на 50 метра от плажа.

Б 14 Окръжен съд: Бургас Срок:. Населено място: Слънчев бряг Квадратура 46 кв. Приселци. Писменово .

Описание на имота:

Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Намира се в непосредствена близост до Семинарията. Четиристаен апартамент, Център, ул.

Апартаментът е 49 кв. Двустаен апартамент с изглед към морето и планината в комплекс Атриум Елените, област Бургас. Сградата е тухлена, а с разрешение за ползване.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кляса
    Мазе - 8 кв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.