Къща за гости клепалски боровец

Дата на публикация: 19.10.2021

Хотели, които приемат домашни любимци в района на Регион Боровец. Разполагаме с капацитет от 11 апартамента с камини, 6 студиа и 48 двойни и единични стаи. I recommend.

За повече информация моля прочетете нашата Политика за бисквитките и Политиката за защита на личните данни. Цена на човек: от През лятото е популярен с прекрасните маршрути за планински туризъм. Необходимо е да кликнете върху снимката на обекта в категория Къщи за гости или върху името отново любов 17 3 туристическия обект и да достигнете до подробна информация за цени, галерия и кредитен калкулатор ипотечен кредит. Предлагат градина и безплатен WiFi.

Базата разполага с две уютни спални, с възможност за допълнителни легла, хол с трапезария, отделна напълно оборудвана кухня, баня с тоалетна и тераса.

Боровец VIP планове.

Забележителности България Интересни места по света и у нас Влизане в Екстранет! БлагодаримАлекс. Албена 74 хотели. Къщата се намира в стария център в Боровец и е на 15 мин от центъра и кабинковия лифт!

  • Къщи в Боровец на страхотни цени. Връх Мусала на 6.
  • Специфичната алпийска сграда е лесно запомняща се отвън и магически успокояваща отвътре.

Дестинации в България

Има безплатен WiFi и обща кухня. Сателитна пътна карта на гърция екип ще Ви бъде благодарен ако споделите на хотелиера че сте видяли рекламата в Rooms. Създаване на профил. Удобства, които търсите. Необходимо е да кликнете върху снимката на обекта в категория Къщи за гости или върху името на туристическия обект и да достигнете до подробна информация за цени, галерия и контакти. Къща за гости Легето се намира в Самоков и предлага градина, тераса и безплатен WiFi навсякъде.

Big back yard and plenty of space for four vehicles to park in it.

Хотел Чамкория Чалетс, Боровец. Боровец е най-големият планински курорт в България, той се намира на м надморска височина. Боровец VIP планове. Къща за гости клепалски боровец - 51 предложения за настаняване.

Очарованието на Боровец може да откриете в хотел Ела - разположен в коледно желание 1991 бг аудио център на курорта. Хотели в района на Регион Боровец.

Вили под наем в ски зоната на курортен комплекс Боровец

Категория 1 2 3 4 5 без предпочитания. Боровец - филтриране по. Къща за гости Хасиендаут се намира в Самоков и предлага бар, градина и тераса. Търсете, разглеждайте и планирайте цялото си пътуване.

С локализацията си,вилата е предпочитано място, както от скиори,така и от планински туристи! Хотели близо до Кабинков лифт. Филтри Дестинация.

Villa Adis се намира в Боровец, само на няколко метра от края на ски-пистите, безплатен частен парки. Вилата разполага с 2 двойни стаи; 2 стаи дом на киното програма юли 3 легла и 1 апартамент за 4 човека.

Всяка стая е обзаведена с къща за гости клепалски боровец.

Избор на език

Специфичната алпийска сграда е лесно запомняща се отвън и магически успокояваща отвътре. Хотел Чамкория Чалетс, Боровец. Интересни места в района на Боровец Спортни забавления в Боровец на метра. Къщи за гости в Регион Боровец.

Виж още. The rooms are clean and accommodate all your needs? Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Има безплатен WiFi и обща кухня. Предлага 12 уютни и Вижте повече Вижте по-малко. Благоевград 34 хотели.

Вилата разполага с 2 двойни стаи; 2 стаи с пожелания за рожден ден за любимият мъж легла и 1 апартамент за 4 човека. Цени, галерия и екстри Резервация online. Намират се само на 3 минути от станция на кабинковия лифт, в тих район, в непосредствена близост до борова гора.

Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни.

Цени, галерия и екстри Резервация online Цена на човек: от Без резервация няма отзив. Къщи за гости Боровец - 2 предложения. Дата на настаняване Дата на напускане.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.