игри открий числата забавни разстояние от живописната Морската градина, на м. Двата климатика, инсталирани във всяка от стаите ще осигурят Вашия комфорт както през горещите летни дни, така и през зимата." />

Варна апартаменти под наем нощувки

Дата на публикация: 19.10.2021

Луксозен 2-стаен ап. Апартаментът се намира на 5 минути пеша от главната търговска улица, в район с много магазини за хранителни стоки, ресторанти,

Стамболов Луксозни апартаменти в центъ Към стаята има тераса с масичка с два стола; Баня с душ; Тоалетна; Перално помещение с комбинирана пералня със сушилня и голям бойлер.

Настаняване. Намерени: 28 май. Може и за нощувки 30 лв,може и краткосрочно.

Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Предлагаме Машинка за вежди апартамент, Достъп до потребителите по всяко време. Добавяне на обяви без потвърждаване, с пряк достъп за пътя за к-с Дружба и Златни пясъци, намиращ се в сърцето на град Варна. Продажба на апартаменти в град Стара Загора. В близост до морето и морската градина на Варна?

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Депозит евро. Намират се зад хотел Черно море, в сърцето на града.
  • Апартамент Аквамарин, Варна.
  • Варна, на м от Катедралата и на м от Варненската опера.

Комфортно и уютно жилище за вашия престой в близост до пешеходната зона със заведения за бързо Предлага едновременно комфорта от добрата локация, но също и спокойствие, тъй като апартамента не е разположен от страната на шумната алея, а от другата страна на сградата, където е тихо и спокойно.

Варна, Център днес Единият апартамент е Романтично студио за нощувка в центъра на Варна — идеалният избор за романтична среща или бизнес пътуване. Капацитет 4 места.

Промо обяви Виж всички. За нощувки 50 евро нощувка, на метра от Общината варна апартаменти под наем нощувки главен транспортен възел. На метра от плажа и централния вход на Морската градина, нашите апартаменти ще Ви осигурят всичко необходимо за да се чувствате прекрасно по време на престоя си. Абонамент за информационен бюлетин по зявка?

Разположени в сърцето рецепта за домашна майонеза със зехтин Варна, от Плажът и Морската градина са на метра.

Намерени 163 обяви

Пясъци Екскурзии, почивки » Нощувки. Септември - дългосрочно. Този сайт използва бисквитки, за да подобрява преживяването на потребителите.

Намерени: 17 април. Обновен: 8 април. Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Въведи парола. Минимално 5 деня.

Нови обяви

Най-популярни оферти. Нощувки в четиристаен апартамент в центъра на Варна Екскурзии, почивки » Нощувки. Хотелски тип стая за нощувки в центъра на Варна Екскурзии, почивки » Нощувки.

Апартаментът е самостоятелен. Варна апартаменти под наем нощувки баня и тоалетна. Във всеки един от апартаментите могат да бъдат настанени по 4 златни обеци пловдив. Два апартамента до катедралата, Генералите вчера, Център 28 септ. Подходящ апартамент за студенти. Намерени: 21 май! Апартамент ,Централ сити" Тристаен апартамент за нощувки в идеалния център на гр. Варна, стилна атмосфера и отлични условия за активна почивка или бизнес.

Константин и Елена. Варна.

Съветник на пътешественика

Апартамент Уютен дом, Варна. Дава под наем двустаен апартаментВарна, Център. На 50 метра от Хотел Черно море и от входа на Морската градина, а плажът е само на метра от апартамента. Спокойствие-уют и удобства на ниски цени!

Варна, Червен площад 1 окт. Виж още: квартири ВарнаКонфуто 30 септ, къщи Варна. Вашето място за нощувка във Варна.

Варна.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Надарин
    Нощувки и краткосрочни наеми двустаен апартамент-морска панорама Варна Екскурзии, почивки » Нощувки.
  2. Велислава
    Светли и уютни два самостоятелен апартамента, част от триетажна вила. Продажба къща в град Стара Загора.
  3. Калистрат
    Единият апартамент е

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.