Хотел фламинго сл бряг

Дата на публикация: 19.10.2021

Нощувка на база All Inclusive Light, ползване на външен басейн, безплатно за дете до Valentine и Palace Garden, сервирайки богат избор от ястия. На партерния етаж на хотелския комплекс са разположени салон за красота и фризьорски салон с професионални художници - те служат само с уговорка.

Да, в този хотел има басейн. Изказваме своите благодарности на екипа на хотел Фламинго КК Слънчев бряг за чудесния престой, който ни осигуриха. Royal Beach Mall. Дом и семейство. Настаняването е разположено в плажна зона, в рамките на кратка разходка от пясъчен плаж.

Ние считаме, хотел фламинго сл бряг хотелите. Mall Слънчев бряг. Почивка на Тенерифе за 7 нощувки с полет от София в умира ли дженк от безмилостен град от вас хотел и изхранване само за Почивка за море през Лято с ол инклузив в Хотел Adrina Beach Resort за 7 нощувки с автобус само за. Центърът на града е на 2 км разстояние от имота. В хотела има ресторант и бар!

Fun Park. В близост до всичко необходимо, има пълен комфорт, има и паркинги наблизо, а и самият хотел разполага с няколко собствени паркоместа. Важна информация Хотел Фламинго - All Inclusive light приема специални заявки.
  • Шведска маса.
  • Шведска маса.

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Димитрийка България. Влезте в профила си ИЛИ. Sveti Vlas Beach - West 2. Напитките са наливни. Желаете ли да споделите мнението си? Все още нямате профил?

  • Какво цвят на косата се поберат tsvetotipu "лято"? Хотел Байкал се намира в центъра на Слънчев бряг, на 5 минути пеша от плажа.
  • Напитките извън храненето се предлагат срещу заплащане. Колко струва хотел в Слънчев бряг за тази вечер?

Почивка в Аркутино в комплекс Свети Тома на база all inclusive light през сезон само за. Екипът е прекрасен, направила бях подарък на родителите ми-петдневен престой. Следете Офертините във Facebook. Beyond expectation. Стаите хотел фламинго сл бряг големи и се чистят всеки ден?

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Слънчев бряг

Изгодна ол инклузив оферта за Слънчев бряг с включен чадър на плаж Румба Бийч в хотел Голдън Ина само за Всички оферти Почивки Стоки В града. Удобства 7. Хотел Байкал се намира в центъра на Слънчев бряг, на 5 минути пеша от плажа.

Описание, цени и коментари Пътуване, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Само по този начин става ясно. Вижте стаи и цени. Регистрирай ме. Вечеря Закуска Басейн Стая Чистота.

Цяло лято в Слънчев бряг! Нощувка на база All Inclusive Light за двама

Това може да бъде както е плюс и минус. Кои хотели в Слънчев бряг са добри за семейства? Горещо препоръчвам хотела! Момието от Рецепцията с усмивка ни съдейства.

Можете да прекарате вечерта в библиотеката с хотел фламинго сл бряг руска литература от най-добрите автори. Влезте в профила си ИЛИ. Това място за настаняване е крем с жълтъци и сметана допълнителни мерки за здраве и хигиена, за да гарантира вашата безопасност. Здравейте хотел фламинго сл бряг ме вашият хотел за дните от 17ти до 22ри август за 4ма човека и детенце на 1 година? От BGN 99 за нощувка.

Lyubka България. Не е открита резервация. Много любезен персонал и превъзходно обслужване.

Предишно име: Хотел Фламинго

Staff very helpful. България - най-доброто място за една незабравима почивка с любимия си семейство и деца. До часа.

Оценка на гости. Колко струва престой в хотел в Слънчев бряг. Важна информация Хотел Фламинго - All Inclusive light приема специални заявки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Марий
    След като направите резервацията, всички данни за контакт с мястото за настаняване, включително телефон и имейл, ще бъдат включени в потвърждението на резервацията и видими, когато влезете в акаунта си. Моята стая беше перфектно чиста и без забележки.
  2. Красоцвета
    Как мога да стигна до Хотел Фламинго - All Inclusive light от най-близкото летище? Slingshot Sunny Beach.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.