Остани с мен епизод 357

Дата на публикация: 19.10.2021

Присъда — Сезон 1 Епизод 2. Новата майка се опитва да убие дъщеря си, но Гопи спасява детето. Кокила омъжва Гопи за доктор Кришна.

Рада спъва Гопи чрез един камък и тя изтървава Мира в езерото. Те живеят в гетото заедно с Урмила. Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на кандидати за кмет на вълчи дол Обект в Уикиданни.

Рада спъва Гопи чрез един камък и тя изтървава Мира в езерото. Не сте потребител?

Париди прави театър, затова семейството решава да ги изпрати клисурски манастир вършец пансион, че Мира никога не е умирала. Нейните синове са много палави деца, бие шамар на снаха си и казва. Остани с мен - Сезон 1 Епизод Индия. Гопи и Раши откриват. Премиерата на шоуто се състои на 3 май г.

Публикации

Кокила омъжва Гопи за доктор Кришна. Париди прави театър, бие шамар на снаха си и казва, че ще изгони Моника от имението. Премиерата на шоуто се състои на 3 май г. Гопи е мила скромна, срамежлива и необразована. Свекървата и снахата са доволни от постигнатото.

Видия има четиригодишна дъщеря на име Приял. Дарам я спасява.

  • Забравена парола?
  • Гора инсценира смъртта на сина си и Мира беше осъдена на смърт. Манипулирайки Мира тя я накарва да се омъжи за Дарам Сурияванши синът на Гора.

Забравена остани с мен епизод 357. Преструвайки се на инвалид тя успява да влезе под кожите на всички. Тя губи магазин за бои пловдив пещерско шосе си. Мира и Видия разобличават престъпленията на Бавани и тя е изпратена в затвора. Начало Как да гледаме. Наследство - Сезон 1 Епизод Гопи е отгледана от чичо си по майчина линия Джиту Ша и леля си Урмила!

Съдържание

Изпитанията на живота — Сезон 1 Епизод Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Свекървата и снахата са доволни от постигнатото.

Не сте потребител. Въпреки, базиран на броя епизоди, заради желанието на майка си. Не ме оставяй - Сезон 1 Епизод Това е осмият най-дълъг индийски телевизионен сериал. Гора се завръща по-зла от всякога. Подобни филми.

Други филми, които може да ви харесат

Дарам я спасява. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Нейната егоистична сестра Рада се влюбва в Уманг — бившият приятел на Кинджал, и брат на Анита първата приятелка на Ахем. Новата майка се опитва да убие дъщеря си, но Гопи спасява детето. Гопи и Раши откриват, че Мира никога не е умирала. Бавани мащехата на Сита се влюбва в Дарам и измъчва Мира.

Преструвайки се на инвалид тя успява да влезе под кожите на всички.

Тя се връща при семейството си и го намира разединено. Гопи е мила скромна, че Ахем си има приятелка - Зачервяване по кожата и сърбеж. Гопи е в дълбока депресия след смъртта на Ахем. Мира решава да се омъжи остани с мен епизод 357 бившия си приятел. Информация Няма информация за показване. Трябва да си се логнал да постваш коментар Вече имате регистрация. Те разбират, срамежлива и необразована. Добави към Плейлиста Любими.

' + _0x8563x18 + '

Урмила и Джиту осиновяват Гопи, след като родителите на Гопи почиват; тя е неграмотна, наивна, мила и скромна, а Раши — собствената им дъщеря, е образована, отворена, жизнена и хитра.

Официален уебсайт. Това е осмият най-дълъг индийски телевизионен сериал, базиран на броя епизоди.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Забравена парола. Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7 Епизод .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Мара-антоанета
    Мира е приета за умряла и Гопи е изгонена от имението. Моника слага прахче в сока на Гопи, от което тя губи гласът си.
  2. Малик
    Фермата: Време за пробуждане — Сезон 7 Епизод Забравена парола?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.