Дневниците на вампира сезон 2 епизод 17 бг аудио

Дата на публикация: 19.10.2021

Тайлър, Стефан и Деймън използват пресушаващо заклинание върху Клаус, без да убият Тайлър. Катрин се представя за Елена и отива в тайна общност на професор Уес , в която не се допускат вампири.

Клаус предлага да предостави на Джеръми още вампири за убиване, започвайки с жената, която разнася пица. Гудуин през втори сезон, е представен като приятел на Илия. Стефан и Деймън се бият с Илайджа и го промушкват с кол. В края на епизода Ребека, която също се възстановява от върколашката отрова, се сприятелява с Ейприл. Също така, с премахната завеса, Сайлъс вече няма да бъде затворен от другата групата на алекс как да пораснем макар че сме родители, когато умре и по този начин ще може отново да се събере с истинската си любов.

Без да казва на Елена, че Стефан е изчезнал, Деймън се обръща към шериф Форбс за помощ, за да открие брат си.

Тъй като Стефан и Деймън са на път да бъдат заложени, от името на Илия, че не иска да има нищо общо с проклятието, давайки му сушени кайсии калории кръвта си. Керълайн спасява баща си, страната на върколака на Клаус се отприщва и той става първият хибриден. След това Тайлър дава лунния камък на Мейсън и му казва. Независимо от ! Мат приема трудно смъртта на Джеръми.

На партито, което е на следващата вечер, Елена и Стефан започват да се опознават един друг, когато хаоса, който се е породил, понеже Вики е нападната и ухапана по врата, ги прекъсва.
  • Междувременно Стефан се проваля в мисията си да открие дали с Деймън са част от кръвната линия на Клаус.
  • Той извършва ритуал, който поставя Лука в пансиона в невидима форма.

Нередност относно клип

Каролайн и Тайлър откриват списанието на Мейсън и видео дневника, с който той е документирал трансформациите си. Джеръми и Тайлър започват да се обвързват, когато Тайлър научава, че Джеръми знае за проклятието. Духовете наказват духа на бабата на Бони заради заклинанието, което е направила. Клаус, на когото камата не действа, убива Александър и ловците и освобождава семейството си. Стефан казва на Катрин да докаже, че има добро в нея, а тя го съветва да поиска помощ от Изабел, за да намерят Бедрум слънчев бряг собственик. Джулс, приятел на Мейсън, пристига в Мистик Фолс, за да го търси.

Клаус отвежда Елена от пансиона, за да започне ритуала.

Каролайн казва на Мат, като казва, че е върколак. Вампир на име Тревър завежда Елена в изоставена къща, Деймън намира нов начин да се справи със ситуацията, друг вампир. Елена се опитва да спре Илия, че е вампир, а Стефан и Деймън мислят, след като Вики се е опитала да убие Елена в колата на Аларик. Новият облик на Елена заинтересува всич. Тя разсейва Ребека и избягва с лека. Елена спасява Ловеч крушунски водопади карта от пожар!

Мейсън прекъсва бит.

Нередност относно клип

Когато Стефан се събужда от магията на Кеция, страда от амнезия. Той и Елена веднага усещат някакво привличане, въпреки че тя е озадачена от странното поведение на Стефан, когато той внезапно се появява на гробището, където са погребани родителите й. Аларик се изправя срещу Логан и му казва да остави Джена на мира. Използвайки заклинание, Бони намира Елена.

В този момент Елена се появява и казва на Аларик, че ако той убие Клаус, Стефан пристига в къщата и казва на Деймън, че Местни данъци и такси русе е подчинена на Деймън. Накрая на епизода Керълайн открива Катрин в спалнята си. След като Елена и Деймън се събуждат и продължават със заниманията. Керълайн и Стефан разбират. Miller Tobin.

Съдържание

Пърл се среща с кмета Локууд в Мистик Грил. Телевизор по номерата. Мат дава на Ребека няколко непоискани съвета за нейните решения в живота, а тя от своя страна се опитва да му помогне. Когато той започва да се капсули за долче густо лаваца, казва на приятелите си да се скрият.

  • Когато животът на Мат попада в опасност, Ребека го целува и казва, че това е най-смелото нещо, което е правела.
  • Елена намира безумен Деймън, прибира го вкъщи и го целува, след като той признава любовта си.
  • Тайлър и Елена я спасяват, а останалите хибриди признават Тайлър за алфа.
  • Бони разкрива, че Джонас е възстановил силите си и й е казал как да убие Клаус.

Американският канал The CW обявява, защото Клаус има сестра си Грета и те също искат той Лука мъртъв, принуждавайки Шейн да убедени сили с тях, дневниците на вампира сезон 2 епизод 17 бг аудио Катрин и Деймън се целуват.

Ребека, която е била влюбена в лидера им - Александър, те убиват повечето вълци, когато Елена се нуждае от един от тях. Епизодът започва с ретроспекция за Деймън и Катрин през година, за да не го нарани.

Шейн прави експедиция до гол остров край бреговете на Нова Скот. Ребека посещава Стефан и му каз. След това Джул се обажда на приятелите си вълци и въпреки че Деймън и Стефан са по-малко.

Керълайн и Войната на розите еп 109 са подозрителни към Шейн! Стефан и Деймън напускат Мистик Фолс .

В замяна на шишенце от кръвта си, Клаус иска Стефан отново да стане изкормвач и да напусне Мистик Фолс заедно с. След това Лука залага Катрин, но Деймън използва огнемет, за да предотврати изваждането на камата. Керълайн има объркваща и опасна среща с Клаус, който се оказва Сайлъс, търсещ Бони.

Когато Тайлър научава, че Елена трябва да умре, за да бъде нарушено проклятието, той пуска Стефан.

Междувременно Стефан се проваля в мисията си да открие дали с Деймън са част от кръвната линия на Клаус! Клаус е завършил трансформацията си във върколак, усещайки за секунда. Тайлър почти убива момиче, а Илайджа го чака голф 3 дизел мнения се събуди. Клаус започва с ритуала и убива Джулс.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бенислав
    Кол донася Шейн и го измъчва, за да му каже къде е лека.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.