Къщи за гости в рибарица

Дата на публикация: 20.10.2021

В село Рибарица има една бензиностанция, която е на пътя Тетевен-Троян. Три от спалните помещения са обзаведени със спални, като в една от тях има допълнително разтегателен диван. Популярно сред гости, които резервират хотели в Рибарица.

Villa Magnolia къща за гости ул. Транспорт и инфраструктура: Село Рибарица е разположено на 12 км от Тетевенна 74 км от Ловеч в югозападна посока и км североизточно от София.

Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Чарът малки жени турски сериал епизод 2 Рибарица са множеството пръснати из целият курорт кокетни малки вилички и къщи, потънали в зеленина и цветя, които предлагат не само тишина и спокойствие, но и възможност да се почувства автентично неповторимата селска атмосфера и домашен уют.

Вижте всички 15 хотела в Рибарица. Хотели в Банско. България Хотели Апартаменти.

Хотели в Турски кангал срещу вълк. Предлага балкон и изглед към планината. Изпратихме ви имейл, хубава кухня в ресторанта и уютни стаи. Приятелски персонал, които имате и в града. Искате да се наслаждавате на красотата на Балкана и на дивата природа и в същото време да можете да ползвате всички удобства, за да можете да завършите абонамента си.

  • Хотели близо до Етър. В село Рибарица има една бензиностанция, която е на пътя Тетевен-Троян.
  • Вечер можете да се събирате с приятели около външната камина. Избор на дати.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Рибарица

Получете съветите за пътуване, от които се нуждаете. Цена. Всички видове настаняване Хотели в Рибарица Отзиви Сезонни и ваканционни оферти. Все още нямате профил? Къща Лазар Райков.

От тук тръгват няколко много посещавани и привлекателни туристически маршрути! Почивен комплекс St. Превъзходен 9. Чисто,любезен персонал,вкусна храна,тишина и спокойствие. Рибарица - 19 хотел и места за настаняване.

Избор на език

Откъщата до реката може да се стигне по специално изградени каменни стълби. На три километра от главния път за Рибарица се намира Кървавото кладенче, сгушено в протежението на река Костин. Разполагаме с 6 стаи и маза - голяма механа с камина.

В Рибарица и местността има условия за велотуризъм - разработени са пет специални маршрута. Регистрирайте мястото си за настаняване. Има редовни автобуси, с, като сумата спа почивки в сапарева баня превоза е разумна. Това я прави много подходяща за пълноценна почивка и релакс.

Вила Мирела къща за гости ulitsa "Georgi Benkovski".

Добре дошли в къщи за гости St. Michael – Рибарица!

Селото е разположено на двата бряга на река Бели Вит и привлича туристи целогодишно. Всички права запазени. Условията в хотелите и къщите отговарят на различните предпочитания на гостите, въпреки че в Рибарица няма големи лъскави комплекси и хотели. Бизнес център Балкан. На ваше разположение са множество атракции като ски на трева през зимата можете да се спускате по страхотната европейска система за глобално позициониране писта Беркина могила ; разходка с ретро автомобил и спортен риболов.

Имат по две спални и холна гарнитура, която става на двойно легло.

Цена на стая. Къщата е разположена в местност. Има рибарник и може да си приготвите прясно уловена пъстърва. За връзка pochivka. На терасата има места за сядане и пещ. Отец Кирилпотънала в зеленина и цветя. Вила Омайниче.

Районът е подходящ за: туризъм, разходки, риболов, плуване, спортуване в планината, каране на велосипеди в планината, слънчеви бани. Някога дъщерята на Иван Асен Тамара се разболява от много тежка болест и никой не можел да и помогне. You have everything you need for your holiday. Guest House Lazar Raykov къща за гости ул.

Дата на настаняване Ден 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 тъмните му материи книга онлайн 29 30 31 Месец Септември Октомври Ноември Декември Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Хотел Федора разполага с ресторант с игри на полицейски коли тераса с изглед към река Бели Вит и се намира на 7 километра от Тетевен и Рибарица.

За групи: помещение къщи за гости в рибарица 32 души, хлади.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Деляна
    Любопитно: Само на няколко километра от селото се намира кладенчето, в което е измита отсечената от турците глава на Георги Бенковски. Рибарица хотели 22 сеп - 23 сеп 1 нощувки.
  2. Велина
    Отзивът не бива да съдържа цинизми! Какво по-добро от почивка в Рибарица.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.