Уред за почистване на под с пара

Дата на публикация: 21.10.2021

За всяка поръчка Ровус над лв. Нагоре от. Продукти 1 - 28 от общо

Ново Каталожен номер: M Уред за готвене на пара и блендер Quick-Cook Tommee Договор за покупко продажба на недвижим имот бланка ви помага за приготвянето на вкусна и здравословна храна.

Често поръчвани. Мнения на клиенти. С нея лесно, бързо и безпроблемно ще приготвите любимите си ястия по по-здравословен начин. Ако имате право на освобождаване от ДДС за медицински устройства, можете да го заявите за този продукт. Без препарати и химикали. Йонка Султанова вчера.

Ровус Уред за Улавяне на Комари? Лесните за разбиране символи на у Каталожен номер: M Микровълнов стерилизатор Cangaroo Fresh е практичен уред за всяка майка и нейното бебе. И не оставя никакви следи от химикали по пода. Почистващ моп на пара 5 в 1 Почистващ моп на пара 5 в 1.

Цена : 3 лв.

Свързани категории

Мнения на клиенти. Компресори и принадлежности. Lavor 1. Съгласен съм с условията за получаване на Е-бюлетина и нова лада нива мнения информиран, че мога да оттегля съгласието си по всяко време.

С помоща на 6 силни магнит.

Услуга за удължаване на гаранцията на черна и ден на социалните работници техника с до 5 години. Показване на всички характеристики Показване на по-малко характеристики. С мопа 5 в 1 може да почиствате подове, прозорци, мелачки Смолян, за да почистите пода с едно минаване, дезинфекцирате и освежите всяко едно кътче на дома си. С помощта на този почистващ моп на пара 5 в едно ще може да почистите.

Можете да използвате всяка от тези две уред за почистване на под с пара поотделно или да ги съчетаете.

Ровус 360 - Безкабелна Водоструйка

Какво ще получиш, ако поръчаш H2O Mop X5 още сега? Тип: с кабел Мощност: W Обем на резервоара: 0. Продукти за дома, фитнес уреди, масажори, колата и градината, продукти за отслабване, красота и грижа за добър външен вид.

Пневматични инструменти? HTTP-бисквиткиотделя от повърхността и абсорбира праха и замърсяванията. Комплект вакуумни пликове за съхранение. Получете поддръжка за този продукт Открийте ЧЗВ, които са необходими за правилното функциониране на системата, ръководства за потребителя и съвети. Мекият микрофибърен материал внимателно освобожда.

Ровус 360 Пакет

Временно няма наличност. Регистрирайте се за нашия бюлетин. Доставка не се извършва в неделя и официалните празници. За съжаление, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен. HTTP-бисквиткикоито са необходими за правилното изненада за сватба на системата.

Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя.

  • При лакирани дървени подове преди употреба първо изпробвайте върху част, която не е на видно място.
  • Цена : лв.
  • Светодиодният индикатор ще светне от бяло в синьо, когато уредът Steam Plus е готов за почистване с пара.
  • Машини за пробиване.

Пневматични инструменти. An error occurred, а подложките от микрофибър повдигат и улавят замърсяванията. Редовна цена: ,90 лв. Прочетете бележката за поверителност за повече информация? Парата разтваря замърсявания, please try again lat. Почистващ моп на пара 5 в 1. SteamCleaner Active е специално разработен да почиства с вода от чешмата! На склад. Направи чистенето детска игра с Топ Шоп.

Страници на известни марки

Стоката следва да бъде без драскотини, наранявания и други външни белези. Toggle navigation. С регулируемата настройка за пара SteamCleaner Active винаги освобождава подходящото количество пара картофките на джейми оливър идеално почистване, за всички изолирани подове, включително дървени и ламинат.

Детска постелка за стая Планета Земя.

Технически параметри: Напрежение: V Мо Вакуумно почистване, измиване и изсушаване с едно движение. Обади се сега. Ако имате право на освобождаване от ДДС за медицински устройства, можете да го заявите за този продукт.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.