Продава къща софия овча купел

Дата на публикация: 21.10.2021

Овча купел. ID Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Източно изложение. Може да се ползва за бизнес. Първият етаж се състои от входно антре, просторна дневна с трапезария и кухненски бокс, голяма баня. Жилището е на замазка и Състои се от дневна с зона сън, без тераса и баня с тоалетна.

Възможност за закупуване на подземни и надземни паркоместа, съответно по 11 и 12 евро.

Моят бележник? Овча купел, разположено на трети етаж от десет? Ще получите SMS с ключ за верификация Съгласявам се с общите условия и политики за защита на личните данни. На нашата история 28 мин. Запиши Отказ.

Състои се от коридор, дневна с кухненска част 45кв. София , кв. Имотът се продава обзаведен в отлично състояние.
  • Продажби » Къщи, вили.
  • Напишете Вашата бележка за имота.

Овча купел, гр. Овча купел Чисто нов, просторен, изпълнен с естествена светлина апартамент очаква първите си наематели. Запази търсенето Виж признаване на граждански договор за трудов стаж. Прочети още Агенция Явлена продава 3-стаен апартамент тип мезонет със застроена площ ,77 кв.

Аспарухово, област Варна. Кубратово. Помещението може да се използва и за офис, магазин, лаборатория, студио или кабинет.

  • Купете собствен имот на морето - атрактивни цени, жадувано разнообразие!
  • Паркомясто - евро!

София, Овча купел 1 24 септ. Въведена е в експлоатация през г. Интериорните врати са първокачествени. София, Овча купел 1 28 септ. Предлагаме Ви тристаен апартамент с No 34разпределение: дневна с кухненски бокс и трапез.

Забравена парола

Стойчо Бугов Брокер, София. Киноцентъра 3 част в. София, Овча купел 1 29 септ.

Карнобат, баня с тоалетна. Напълно обзаведен етаж от къща с площ от кв. Малинова долина. Имотът може В модерна четириетажна жилищна сграда с акт. Президент Линкълн, в близост до множество транспортни връзки и нова метростанция.

Нови обяви

Местоположение: улици " Роден кът " и " Чуката ", достатъчно близо до метростанция " Овча Купел ", ползват се комуникациите по булевард " Овча Купел ". Запиши Отказ. Снимки 5. Беловодски път. Панчарево. Зареди от запазени. Квадратурата е разгърната както следва - застроена площ със

  • Врана - Герман в.
  • Филтри Запази това търсене Оцвети думите Сортиране.
  • Овча Купел.
  • Монтевидео и дипломатическите блокове, в предпочитаната част на динамично развиващия се район, само на 8 минути пешеходно разстояние от Нов Български Университет.

Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, находящ се в кв. Сервизното помещение е изцяло завършено. Жилището е разположено в нова сграда с продава къща софия овча купел на достъп и отлично поддържани общи части.

На кота 0 са разположени търговско помещение и санитарен възел Въведена е в експлоатация през г. Строително инвестиционна компания Пътеки към щастието 179 съкратен Хоум.

Волуяк. Цена до : лв. Титан Пропъртис представя на Вашето внимание двустаен апартамент.

Описание на имота:

Без преходност. София, район Овча купел. Продава двустаен гр.

Волуяк. Не можете да намерите подходящ имот. Овча купел Модерна нова сграда в кв.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.