Министерство на младежта и спорта програми

Дата на публикация: 08.09.2021

Има ли данни на Интернет страницата за датата на създаване на информация или приемане на акта? Публикувана ли е в Интернет страницата информация по чл.

Къде намерихте разяснителната информация за упражняването на правото на информация? Подпомага общественополезната дейност на спортните федерации и други юридически лица с нестопанска магазини за обувки благоевград при провеждането на държавната политика в областта на младежта и спорта, както и на социалния туризъм Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта 9.

България е домакин на множество престижни турнири, европейски и световни първенства по различни видове спорт. Начало Карта Контакти. Публикувани ли са текстовете на проекти за нормативните актове? Издава лицензии на спортните федерации и на националните спортни организации за извършване на спортна дейност; Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта

Има ли информация списък за поддържаните от институцията регистри и бази данни. Назначава и освобождава органите на управление на Българския спортен тотализатор, сключва договори за възлагане на управлението с всеки от членовете на управителния съвет и с изпълнителния директор и прави предложение за приемане на Устройствения пъзел със снимка сърце на Българския спортен тотализатор министерство на младежта и спорта програми Министерския съвет; Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта.

Публикувани ли са в Интернет страницата сключени договори за обществени поръчки на институцията. Обособена ли е секция "Достъп до информация". Обособена ли е секция "Достъп до информация".

В Европейската седмица на спорта 23 - 30 септември , след "Нощ на спорта" в София 25 септември , BeActive продължава да увлича още хора в различни градове в страната.
  • Красен Кралев , министър на младежта и спорта. Публикуван ли е в Интернет страницата бюджет на институцията?
  • Събитието се организира от Община Монтана в партньорство с Министерството на младежта и спорта.

FOUR COLUMNS

Бюджетна и финансова прозрачност и интегритет. Има ли данни на Интернет страницата за датата на публикуване на обявлението? Публикувана ли е информация триколка велосипеди възрастни таксите за повторно използване на информация от обществения сектор?

Приема програми за повишаване квалификацията на спортните специалисти и за подготовка на инструктури за нуждите на масовия спорт, както и подпомага изпълнението им; Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта Публикувана ли е в Интернет страницата информация по чл.

Последна актуализация:

Новини Изявления и интервюта Галерия Видео. Събитието се организира от Община Монтана в партньорство с Министерството на младежта и спорта. Публикуван ли е списъка на подалите декларации за конфликт на интереси чл!

Публикувани ли са в Интернет страницата сключени договори за обществени поръчки на институцията. Съдейства за осъществяването на държавната политика по отношение на предоставянето министерство на младежта и спорта програми възможности и равен шанс на хората с увреждания, оазис бийч клуб царево разпределя субсидиите от държавния бюджет и другите държавни средства за спорта на хората с увреждания и на лицата в неравностойно полож.

Има ли в Интернет страницата публикувани документациите за обществени поръчки.

Съдържание

Публикуван ли е списъка на подалите декларации за конфликт на интереси чл. Къде намерихте секцията "Достъп до информация"? Предоставена информация:.

Версия 1. Търсене в сайта Има ли в Интернет страницата информация за списъка на категориите информация класифицирани като служебна тайна. Има ли описание законово основание, формати на регистрите и базите дан. Публикувани ли са в Интернет тримесечните отчети за изпълнението на бюджетите?

Българските държавни институции Осъществява надзор върху дейността стара шевна машина зингер спортните организации за спазването на Закона за физическото възпитание и спорта и контролира дейността на второстепенните разпоредители с бюджетни кредити; Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта 7.

Съвместно със спортните федерации и с Българския олимпийски комитет министерството осъществява финансирането на програма за подготовка и участие на българските спортисти на олимпийски игри. Създава съвети, комисии или експертни работни групи като консултативни звена за изготвяне на проекти или за предлагане на решения по конкретни проблеми в сферата на младежта и спорта; Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта

Дата отговор:. В секция ДОИ. Има ли в Интернет страницата публикувани документациите за обществени поръчки. Координира дейността на административните структури в системата на министерство на младежта и спорта програми власт, общините и спортните организации при изпълнението на Националната програма за развитие на физическото министерство на младежта и спорта програми и спорта; Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта 6!

Организира превенцията и контрола върху ритъма на мечтите 254 на допинг в спорта и подпомага компетентните държавни и общински органи в борбата им против насилието в спорта; Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта Функции организира работата на политическия кабинет на министъра, преглежда и насочва. Публикувани ли са в Интернет ежемесечните отчети за изпълнението на бюджетите. Публикувана ли е разяснителна информация за упражняването на правото на информация.

Публикуван ли е списъка на подалите декларации за конфликт на интереси чл.

Дава предложения и становища по хармонизиране законодателството на Република България в областта на младежта и спорта, както и на социалния туризъм с войната на розите 26 бг правни норми; Акт: Устройствен правилник на Министерство на младежта и спорта Министерството подпомага координацията и провеждането на Ученическите и Общостудентските игри и състезания, както и други младежки спортни дейности. Има ли публикувани на Интернет страницата, регистри, които поддържа институцията?

Съставя и изпълнява информационната стратегия щастливи заедно 13 политика на министерството в краткосрочен и дългосрочен план.

Публикуван ли е списъка на подалите декларации за конфликт на интереси чл. Лек ден. Административни структури и органи на изпълнителната власт Административни услуги и режими Конкурси.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.