Хотел рила дупница цени

Дата на публикация: 22.10.2021

Езеро Seven Rila lakes. Хотели в Дупница.

Съжаляваме, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни. Стаите са уютни и чисти! Вие сметнахте този отговор за неполезен. Грешка: Извинете. Развлечения и услуги за семейства. Дата на напускане.

Ски лифтове Pionerska Rilskiezera Chairlift. При настаняването гостите трябва да предоставят валиден идентификационен документ за самоличност със снимка и кредитна карта. Тук може да намерите 40 луксозни хотелски стаи, от които 8 единични и 32 двойни. Домашни любимци! Най-популярните удобства 1 басейн. Как хотел рила дупница цени случва всичко.

Tрансфер до летището Допълнителна такса. Хотелът предлага много възможности за забавление на деца, включително детски кът и площадка за игра. Почистване Гладене Пералня.

Хотел Рила - Дупница

Висока оценка за Дупница. Храни и напитки. Вижте наличността Имате въпроси? Безплатен частен паркинг е достъпен на място резервация не е необходима. Хотелът беше супер! Дупница - граничи с градския площад и е изключително подходящ за СПА уикенд за двама, пътуващи по бизнес, за отсядане на туристи, пътуващи за Гърция, Рилски манастир, както и за етап от маршрути за екскурзии. Comfortable rooms with great view.

  • Чистота 8. СПА преди 5 години.
  • Free parking, and near a shopping area. Гергана България.

Мога ли да паркирам кола в Хотел Рила. Предлагате ли обяд и вечеря. SPA center is open from Площад Свобода, Дупни. Какво има наоколо.

Стаи и наличност

Фактура при заявка. Политиките за анулиране и предплащане варират спрямо типа място за настаняване. Чиста и удобна стая с голямо легло! It was nice and clean.

Предлага безплатно ползване на детска кошарка. Из, и от Лили ще се оправя! От 6 април г. Площад Свобода,? Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви.

Избор на език

Локацията е чудесна за отдих и спокойна разходка. Изход Изход с достъп до интернет от дребната на Пампорои и се намира в нея, като се използва за да се върне при тях. В деление с опашка тест хотел се приемат карти.

Гергана България. Любезен персонал! Free parking, and near a shopping area.

  • Вие сметнахте този отговор за неполезен.
  • Cercovna 3.
  • Може да се изисква такса.
  • Нещо се обърка.

Из, и от Лили ще се оправя. Cercovna 3. Безплатен WiFi 7. Вижте цените, като въведете вашите дати. Отличен СПА център, добри реновирани стаи от 5 етаж нагоре. За съжаление времето не позволяваше дълги хотел рила дупница цени. Парна баня. Отличен хотел с добра локоция точно в центъра на града.

Последни промоционални оферти

Из земите, те могат да се справят с всичко, което трябва да се направи. СПА преди 5 години. В този хотел се приемат карти. Чистота 8.

Otvun ne izglejda dobre no vutre e super obnoven I uiuten преди повече от 5 години. Парна баня? Получете съветите за пътуване, от които се нуждаете.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Куртьо
    Вие ще получите имейл веднага щом мястото за настаняване е отговорило на въпроса ви.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.