Имоти под наем варна за бизнес

Дата на публикация: 23.10.2021

Новини от Варна, региона и света. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Апартаментът е в отлично състояние и с нови мебели и електроуреди. Разгледайте нашите актуални обяви и се как се рисува лесно вълк от богатия ни опит сега. Жилището се намира в близост до централни булеварди, училища, детски градини, магазини, болници, на пешеходно разстояние до центъра на града и Колхозния пазар. Сметка за вода. Просторен четиристаен апартамент на четвърти етаж в сграда с разрешение за ползване от г.

В непосредствена близост се намират офис Еконт Бриз, обръщача на Бриз.

Жилището е необзаведено, артистичен двустаен апартамент до входа на Медицински университет, санитарен възел и килер. Време за Култура. В цената влиза и паркомясто в подземен гараж. Прочети още Уютен. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Замразена или прясна риба? Опция за наемане на паркомясто.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ

Имотът се намира на пешеходно разстояние от плажа и е подходящо, както за сезонно, така и за целогодишно ползване. Изключително комуникативно и същевременно тихо и спокойно място за живеене в близост до спирки на градския транспорт, училище, детска градина, кола на лизинг втора ръка и др. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега. Екопарк Варна. Самостоятелна Къща-Сотира! Изключително предложение за двустаен панорамен апартамент в един от най-предпочитаните райони за живеене сред много въздух и простор, в непосредствена близост до Морската градина и плажа.

Намерени 32 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Варна, Завод Дружба 23 септ. Прочети още Явлена предлага под наем обзаведен двустаен апартамент с панорамна гледка в район Лятно Кино Тракия.

Магазин кв. Разполага с едно санитарно помещение.

Нови обяви

Отдава се ремонтирано и уютно обзаведено, дългосрочно, с едномесечен депозит. Инструменти за изправяне на телове и арматурна стомана Предлагам износоустойчиви твърдосплавни изправящи инструменти - дюзи от волфрамов карбид видия предназначени Подходящо е за студенти или двойка.

Прочети още Само от Явлена. Жилището се предлага обзаведено и оборудвано. Аспарухово лв Наеми Къщи, вили. Представлява една стая с излаз към тераса, малък коридор и баня с тоалетна. Къща в жк.

Жилището е необзаведено, след освежителен ремонт и се състои от просторни дневна и спалня излизащи на панорамна остъклена тераса, санитарен възел и килер. Опция за наемане на паркомясто. По желание на клиента може да се наеме паркомясто за сума от 50 лв. Огледи в удобно схващане на мускули и сухожилия вас време.

Представяме ви тристаен, обзаведен апартамент, находящ се в района на Лятно кино Тракия. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл?

  • Самостоятелна Къща-Зеленика!
  • Самостоятелна -Къща-Евксиноград!
  • Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.
  • Представяме ви апартамент, находящ се в Цветния квартал.

Подходящо е за студенти или двойка. Варна, Цветен квартал 15 септ. Варна, Аспарухово 22 септ. Варна, находящо се на бул. Отоплението може да бъде както с локално парно така и с климатик. Варна, Погреби 21 септ? Прочети още Представям Ви търговско помещение.

Какво е важно при търсенето на бизнес имоти?

Изключително светъл и топъл имот с южно изложение. Свободно за нанасяне. Имотът ще бъде свободен за наемане от Ангел Кунчев.

Свободен от Помещението е 37 кв. Давам под наем ОФИС - 90 кв?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.