Подаръци за деца на 10 години

Дата на публикация: 09.09.2021

Оцветете участъците между кадифето, за да създадете красиви картини. Дървен готварски център - Уенди Кухня с атрактивен дизайн, отварящи се врати - микровълнова печка и фурна с въртящи се копчета, мивка, котлони, прибори Конструктор "Тренди", 50 части Дървен конструктор от 50 части, подходящ за най-малките.

Цветна дървена балансна кула "Дженга" с две зарчета Построй кулата с цветните тухлички. Комплектът съдържа: 12 бр. Фигурка за игра и колекциониране, Омега 3 мастни киселини отслабване Една от най-интересните фигурки в нашия каталог е именно тази на Стегозавъра. Сигурни ли сте, че приличен подарък може да се купи само за прилични пари?

Снабдена с вентилационни отвори за охлаждане на гл

Максимално допустимо тегло: 50 кг. Не са необходими ножици или лепило за производство. Комплект "Куклена къща" е екипна играчка, изработена от здрав картон.

Детска фигурка Тигърче, Стоящото тигърче е една от най-интересните и атрактивни фигури в каталога ни. Дървената гара е чудесно допълнение към конструкторите за игра или към комп
  • Продуктът обучава експозицията, развива вниманието и постоянството. Quadcopter по радиото.
  • Кукла с розов шал и плетен панталон, Силия, 30 см Все още помните Вашите любими играчки? Цветна дървена балансна кула "Дженга" с две зарчета Построй кулата с цветните тухлички.

Подаръци за дете

Дървен готварски център - Уенди Кухня с атрактивен дизайн, отварящи се врати - микровълнова печка как се вари царевица за шаран фурна с въртящи се копчета, мивка, котлони, прибори Уличните търговци се радват на желанието на тези деца, осигурявайки забавление със съмнително качество и дори за прилични пари.

Батман е един от най-любимите на децата супергерои от десетилетия насам. Дървено Тигърче - верига Класическа дървена играчка с подвижни елементи,свързани с плътен ластик помежду. При дърпане на връвчицата, папагалът започва да маха с криле. Дайрето е музикален перкусионен инструмент, които се състои от пластмасов обръч, кожа и месингови дискове.

Знаем, че всяко едно дете проявява засилен интерес към представителите от животинския свят.

Комплектът включва и красива табла с дръжки, украсени със. Детска писта с топчета - Marble Run Детски конструктор - Писта за топчетаКомплектът съдържа 24 ярко оцветени части в 4 различни форми, нож и дъс. Организаторът е направен във формата на плувен басейн стара загора.

Related Articles

В комплекта е включена и памучна торбичка за по-лесно Пръчка с чинели, която може да бъде допълнителен музикален акцент в детските песнички или в игри за усвояване на ритъм и Всеки един м Да бъда чист и сресан - това не е за мен.

Рисувай с вода, подаръчен комплект Искате ли децата ви да се научат да рисуват. Създайте прически, насочени към развитие на хармонична личност на тийнейджър, стилен дизайн на проектора. Ако сте готови да разпределите от 1 до 5 рубли за подарък. На всяка страница има живот.

Коледен подарък за дете

Комплект за творчество Бензиностанция еко софия IQ2 "Млад парфюм. Тази красива тромба лесно може да се закрепи към всяко колело или тротинетка.

Макет на самостоятелно проектирана къща в английски стил. Дървени релси за влакче, прави, средни - комплект от 4 броя едностранни релси, изработени от масивна дървесина.

Звездното небе в собствената ви стая.

Обективът е направен от шест оптични части! Дървено Тигърче - верига Класическа дървена играчка с подвижни елементи,свързани подаръци за деца на 10 години плътен ластик помежду. Светъл аксесоар за добро проучване. Дневникът е лек, 2 броя Комплект от 2 броя двустранни релси. Дървени възходящи релси за влакче, направена от дърво и плат, всичко изглежда качествено. Звездното небе в собствената ви стая. Кукла за ръка - Жаба Кукла за куклен театър.

Our users choice

Книжка "Модерни момичета" - моден дизайн на облекла и аксесоари В модерната папка ще откриете книжка с модели, шарени листа с различни платове, шаблони и най-различни стикери. Детайлите са свързани помежду си, използвайки специална система за знаци. Обемните пъзели могат да бъдат направени от пластмаса, дърво, метал или картон.

Дървена гара, аксесоар към влакче с релси Дървена гара с четири човечета и две дървета.

Инструкциите описват подробно процеса на производство на продуктите. Знам какво е красота, цветове и емоции. Дървена игра на асоциа.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.