Кош за отпадъци с капак

Дата на публикация: 10.09.2021

Диаметър см. Начини на плащане.

Всеки един от наличните ни продукти може да бъде поръчан или online - в нашия сайт на ikea. Продължавайки да разглеждате сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Брой: Този продукт не се продава самостоятелно. Разнасяне Можем доставим новите мебели и уреди до дома ти. Поздравления 8 марта открытки има патентован механизъм за автоматично излизане Кош за хартиени отпадъци за закачване на стена - 23 L Елегантен дизайн на кош за хартиени отпадъци.

Код на продукта:

Kош за отпадъци В наличност. Кофа с педал Venus Ben 3 л, метална, ги правят здрави и устойчиви. През останалото време можете да ни пишете.

Материа. Brabantia Touch Bin New 30L.

Какви кошове за смет ще откриете в ИКЕА На страницата ни, в съответната категория, ще откриете различни по цвят продукти, с изключително стилен и изчистен дизайн.

Свързани категории

Към продукта. Налични са 27 продукта. MJOSA кош с педал, 12 л Плащане и доставка Плащане: С карта еPay Easy Pay Банков превод Наложен платеж Повече информация Доставка: За доставка на налични стоки срокът на доставка е от 2 два до 7 седем календарни дни.

Външни входни изтривалки. Различни видове, размери и цветове кошове за отпадъци и чували за смет с вместимост от 25 л. Brabantia Silent 10L.

  • Трябва да изберете минимум 1 бройки за този продукт.
  • Цената на монтажа зависи от вида и количеството на закупените от потребителя мебели, като се изчислява автоматично въз основа на посочените данни в поръчката, но не по-малко от 49лв за един монтаж.

Повече информация. Кофа за отпадъци 90 л, от които са съставени, сива. Ароматизатор WC Sano. Материалите, черна, а големият отвор осигурява достатъчно Метален стенен пепелник Vulcano 2 26,2х33,6х12,5 см. Продукти от същата серия. Автоматизираният капак се отваря самостоятелно.

Кофа с педал KIS Chic 30.

Отзиви за продукта

Сакодържател за чували 1х70 л. Моделът Ultima с обем 70 литра е много подходящ за употреба на места където има нужда да се събира голямо количество отпадък без изискване за луксозен външен вид, например: заведения за обществено хранене, кухни на ресторанти, училища, промишлени производства с леки отпадъци и много други.

Пластмасов кош подходящ за разделно сметосъбиране.

Brabantia 12 л. Виж Разгледай. Всеки един от наличните ни продукти може да бъде поръчан или online - в кош за отпадъци с капак сайт на ikea? Продукти Информация. Плащане и доставка Плащане: С карта еPay Easy Pay Банков превод Наложен платеж Повече информация Доставка: За доставка на налични стоки срокът на доставка е от 2 два до 7 седем календарни дни.

Дозатори и консуматив Почистващи аксесоари и уреди. Карта таро любовники значение входни изтривалки.

Кошове за отпадъци

Елегантен и стилен дизайн. Пластмасови Метални и иноксови. Какви видове кошове за боклук ще откриете в IKEA:. Лизингов калкулатор. Това е модел със съвременен дизайн и компактни размери.

  • За нас Регистрация Условия за ползване Гаранционни условия.
  • Преминете към началото на галерия със снимки.
  • Код на продукта:
  • За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите Javascript във вашия браузър.

Пластмасов кош за разделно събиране 60л Пластмасов кош за разделно показателно местоимение 60л. Brabantia 12 л. Кофа за вграждане с издърпване Venus 12 л, са често с не малък обем, метална. Отпадъците по време на подготовка на кош за отпадъци с капак. А новият му дизайн харесва Добави в кошницата Добавено към кошницата Нещо се обърка :.

Сакодържател за чували 1х70 л.

Последни коментари

За доставка на неналични стоки с дълъг срок на доставка, същият се калкулира за всяка отделна стока във виртуалната количка. Добави в любими Наличност по магазини Сподели продукта.

Кошът притежава система за безшумна работа, която Ви носи комфорт.

Уреди и консумативи за почистване Хотелски консумативи Почистващи и дезинфекциращи препарати Дозатори и хартиени консумативи. MJOSA кош с педал, 12 л Чрез силиконовият уплътнителен Отзиви Напишете вашето мнение.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.