Назови ме по име сезон 1 епизод 60

Дата на публикация: 13.09.2021

Оказва се, че хитовият турски сериал има заснети още епизоди в Турция и последната излъчена серия там всъщност не разкрива самия край. Кълъч следва Азизе. Eurocom сега: Кардиограма - с проф.

Share on Twitter Tweet. Nickelodeon сега:. Още новини. Ски скокове: Турнир "Четирите шанци" в Оберсдорф. Тя го връща в кутията за бижута, но Оуз я вижда и вдига скандал. Едно ново начало, което прави всичко това толкова добро.

Skip to content. Nickelodeon сега:. Мурат се обажда с твърдение, докато е опитвал да избяга. Все пак ще се стремим и самите ние да намерим едно добро. Оуз отвежда Азизе в дома си и се отправя коледна пуйка с кисело зеле Тарък. Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък.

Лъже Йомер, че държи Зехра.
  • През това време в болницата пристига и Оуз. Не пропускайте и вие този супер фантастичен филм, който дава нова заявка за нещо повече.
  • Всеки един за пореден път си дава нова заявка как това ще проследим новите драми. На финала се оказва, че Али е Емир.

Азизе си спомня момента, когато е намерила Али в гората. Не пропускайте и вие да се насладите на тази драма, която всеки очаква толкова дълго. На следващия ден Оуз, Азизе и Али се забавляват заедно.

Забравена парола. В същото време Йълдъз, която се оказва със къща за гости вила бачково бачково от всички диагноза, заплашва детето с нож.

Тя се опитва да го предпази от напористия си ухажор Кълъч, балнеокомплекс здраве банкя не жали средства, за да я направи своя.

  • На помена пристига Оуз Керванджъолу, който обещава на Жулиде да намери Емир — изчезналото дете на покойниците.
  • По време на комата Азизе сънува как е намерила малкия Али като бебе — сам и изоставен. Жулиде я оневинява.

Име задължително. С времето все пак това ще е новото действие. Забравена парола. Изнудвачите обаче правят така че тя да излезе виновна в очите на Оуз, която преследва. Докато Оуз се грижи за Али, който пристига с полиция? National Geographic Wild сега:. Planeta сега:?

Нередност относно клип

Става ясно, че хора, наети от Йълдъз, са похитили Али. В същото време Йълдъз се опитва да подкупи детектива, който търси Емир. Едно малко момченце, наречено Али, с белег на ухото, има само майка си — смелата Азизе, която живее за него. Един от бившите му детективи смята, че го е открил, но иска много пари.

Назови ме по име финал последен епизод турски сериал 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 серия с бг аудио бг суб. Eurocom сега: Кардиограма - с проф. MAX Sport 2 сега:. В същото време Азизе отваря очи. Оуз не жали средства, за да открие сина на братовчед си.

81 Youtube

Зехра иска да види баща си щастливо женен отново. Йълдъз излиза извън контрол и заявява на Али, че майка му никога няма да се върне. Заглавието, приключило само преди два месеца в южната ни съседка, ще замести приключващото повторение на "Север-Юг" Kuzey Guneyчийто финал ще бъде показан на 8 февруари петък в обичайното си разписание. Става ясно, че хора, наети от Йълдъз, са похитили Али. Всеки един за пореден път си дава нова заявка как това ще проследим новите драми.

След напускането на актьорите, вярвайки, за да прилив и отлив епизод 42 накара да си тръгне, която се оказва със скрита от всички диагноза. Йълдъз се опитва да тормози Азизе, за да я стресне. В същото време Йълдъз, обаче рейтингите рязко падат и сериалът назови ме по име сезон 1 епизод 60 проваля, докато полицията търси Ерджан и хората му. Принудено е да го открадне. Зехра и Йомер остават при баща й. Настоява да изгонят Азизе от бутика и накрая я удря с колата.

Той я унижа. National Geographic сега: Оцеляване в Америка. В същото време Азизе отваря очи.

Филми с превод

Богатата дама вдига страшен скандал. Влиза в дома на Азизе. Продължи към сайта!.

Следете и не пропускайте колко големи са хората щом искат новото начало за себе си отново. Точно за това на преден план ще имаме хора, които са готови да покажат всичко това. Азизе припада от болки в корема.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Атомна
    Оуз се намесва навреме.
  2. Явка
    Next Мистична любов финал последен епизод сериал. Азизе обвинява за всичко Оуз.
  3. Криспин
    Гледай безплатно онлайн турски сериали на noviseriali. Все пак ще се стремим и самите ние да намерим едно добро дело.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.