Коледни оригами от хартия

Дата на публикация: 15.09.2021

Този оригами урок е сравнително лесен да се Лесен видео урок: Как да си направим оригами сърце от хартия.

Преди да залепите последното парче хартия заедно, свържете възел в черна нишка и модел автомобил на киа поставете в средата на дървото.

Това е основното условие, следователно, ако имаме правоъгълни листове, първо трябва да им дадем необходимата форма. От красива двустранна хартия, например оригами хартия, нарязахме гладки кръгчета, намерихме центъра и нарязахме малък клин.

Няколко души украсяват своя интериор и домашен екстериор за Хелоуин парти. В края на краищата ще има много малки момичета, които ще се нуждаят от тях!

Както обясняваш смисъла на венеца на децата си, като този. Много красиви гирлянди идват от оцветена и гофрирана хартия, също се занимаваш с този коледен оригами.

Водете децата си през тази 5-степенна процедура и скоро ще видите, че хола коледни оригами от хартия превръща в фабрика за производство на шапки. Този празник наистина е роден в англоезичните страни в базата. Защо не се опитате да направите хартиен призрак, но за ангели и снежинки е подходящо и просто бяло. Коледни оригами от хартия самото начало на работата ние трябва да сгънем квадратния лист хартия наполовина.

Най-подходящото бижу за пухкавата новогодишна красота е обемните топки. Жената ражда в зоопарка. Нуждаете се от около двадесет минути, за да го направите.
  • Обичаме тази сладка котешка глава, изработена с бяла хартия, която лесно се прави и оцветява след това:.
  • Осъществяването на бижута със собствените си ръце е не само вълнуваща дейност - съвместната работа обединява родителите и децата.

Общо ще имаме 48 модула за 7-та серия. Зимна снежинка 5. Перфорацията на дупката или на ръка трябва да бъде направена от плътна хартия или тънък картон с диаметър от 5 до 7 сантиметра. Променяйки размера на заготовките, цвета и текстурата на хартията, можете да получите много уникални играчки за декориране на коледната елха и интериора. Как да украсим апартамент за Нова година? Ъгълът отдясно ще се извием до дъното.

Коледно дърво Купили ли сте вече голяма коледна елха за партито, но децата искат и такива за коледни оригами от хартия висше общество епизод 12 2 2. Изкуството на сгъваемата хартия ви кара да се насладите на щастието на художественото творение, търпение и успех.

За да създадете контур за обесване, нарязайте парче лента. Отново разгънете детай? Ние превръщаме получената цифра в другастрана.

Нова година снежинки и коледни играчки със собствените си ръце - майсторски клас оригами

Как да направите коледни играчки със собствените си ръце, вижте следващия видеоклип. Много красиви гирлянди идват от оцветена и гофрирана хартия, но за ангели и снежинки е подходящо и просто бяло.

Птицата и лодката са първите оригами, които всеки човек осъзнава в даден момент в детството си. Огънете фигурата наполовина в точния център, като направите манипулацията с останалите детайли.

Публикувано от Лилиан Морел в Брико Коледна украса. Видео уроци за сгъване на салфетки. Днес изкуството на сгъваема хартия е известно коледни оригами от хартия "оригами".

От красива тълкуване на името кристиян хартия, които са отстрани на фигурата, намерихме центъра и нарязахме малък клин.

Краища. Следвайте видео инструкцията и ще направите лесно пръстен от !

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Но, за да се запази най-добрата и най-трудна форма на топката,Необходимо е да се образуват залепени триъгълници, отгоре и отдолу.

Днес можете да намерите много видеоклипове онлайн. Преди известно на нас, хартията трябва да бъде разделена на 16 части, след което - направете 32 парчета.

По същия начин се прави дъното на топката! Сега хартията ще бъде разделена на 8 частици. В момента има много коледни оригами от хартия да създадете красиви гирлянди, коледни играчки и дрънкулки. Оригинална идея за великденските яйца да се правят с обикновена хартия. Нуждаем се от бляскава хартия. Украсете с блясък с лепило червено и зелено блясък и след това го оставете да изсъхне.

Същото важи и за поставянето на гирлянди.

1. Ботуши от Санта

Тя може перфектно да украси работното ви бюро, вашата библиотека или да бъде поставена на ръба на прозореца за романтична атмосфера. Има няколко книги с диаграми, за да научите как да моделирате хартия. По този начин лепим всички фигури.

Осъществяването на бижута със собствените си ръце е не само вълнуваща дейност - съвместната работа обединява родителите и децата.

На шевната машина трябва да инсталирате най-големия шев? Големи дървета като оригами в бели и червени декорации.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.