Игрите на глада филм

Дата на публикация: 16.09.2021

Dayo Okeniyi в ролята на Thresh. Искате ли да го оцените или добавите към списък?

Isabelle Fuhrman в ролята на Clove. Kill them all, the Lord will recognise His own. Elizabeth Banks Effie Trinket. Elizabeth Banks в ролята на Effie Trinket. Leven Rambin в ролята на Glimmer.

Latarsha Rose в ролята на Portia. Karan Kendrick в ролята на Atala. Чувствам се все едно вече съм го гледал, а и следващия след. Willow Shields в игрите на глада филм на Primrose Everdeen. Mackenzie Lintz в ролята на Tribute Girl District 8.

Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, моля логнете се в профила си.

Nicholas Azarian в ролята на District 12 Resident uncredited. Разказва за постапокалиптичен свят, в който правителството организира игри, в които само победителят оцелява. Гейл е избягал. Също така, препоръчвам книгите на тези, които харесват дистопии. Gary Ross Writing, Directing. Jeremy Bonham в ролята на Capitol Citizen uncredited.

  • Lenny Kravitz в ролята на Cinna. Nicholas Azarian в ролята на District 12 Resident uncredited.
  • Това е по-скоро филм за тийнейджърите,нещо подобно на вампирския романс "Здрач".

Kill them all, the Lord will игрите на глада филм His own. Mary Fox в ролята на District 12 Citizen uncredited. Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома след като побеждават в те Игри на глада. Annie Thurman в ролята на Tribute Girl District 9. Абсолютна холивудска тъпня пункт за изкупуване на метали пловдив си заслужава да се гледа!!?

Michael Arndt Writing. Sharon Conley в ролята на Game Center Tech 2. Kate Kneeland в ролята на Hovercraft Tech.

Игрите на глада

Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Влез или се Регистрирай. Отчасти извратено зрелище, отчасти правителствена тактика за сплашване, Игрите на глада са събитие, предавано по националния телевизионен ефир и продължават докато остане само един оцелял.

Нямате профил? Julianne Moore President Alma Coin. Чувствам се все едно вече съм го гледал, а и следващия след него 22 21 Коментарът е обиден или неуместен. Liam Hemsworth в ролята на Gale Hawthorne. Julie Ivey в ролята на Martha uncredited.

Julie Ivey в ролята на Martha uncredited. Глобални s фокусиране на лентата за търсене. Francis Lawrence Directing. Amber Chaney в ролята на Avox Girl.

  • Josh Hutcherson в ролята на Peeta Mellark.
  • Смъртоносните капани и врагове и вътрешните дилеми, с които ще се сблъска Евърдийн, ще я предизвикат повече от всяка арена на Игрите на глада, на която е оцелявала.
  • Willow Shields в ролята на Primrose Everdeen.
  • Donald Sutherland в ролята на President Snow.

Звучи като поредна безмислена холивудска боза. В тях всеки от дванадесетте окръга е принуден да излъчи игрите на глада филм момче и едно момиче, тинейджъри на възраст между 12 и 18 години. Mackenzie Lintz в ролята на Tribute Girl District 8. Wes Bentley в ролята на Seneca Crane! Latarsha Rose в ролята на Portia.

Liam Hemsworth в ролята на Gale Hawthorne. Sharon Conley в ролята на Game Center Tech 2. Jeremy Bonham в ролята на Capitol Citizen uncredited. Josh Hutcherson Peeta Mellark.

Филми онлайн

Игрите на глада. Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, моля логнете се в профила си. Lenny Kravitz в ролята на Cinna.

Въпреки това, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на те юбилейни Игри на глада! Игрите на глада The Hunger Games? Нямате профил. Jeremy Bonham в ролята на Capitol Citizen uncredited.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Нивел
    Dwayne Boyd в ролята на Peacekeeper 1.
  2. Лилко
    Звучи като поредна безмислена холивудска боза. Актьорите, избрани да представят главните роли, са много талантливи и филмът със сигурност си заслужава да бъде гледан.
  3. Лора-софия
    Не знам какво недоволстват всички, аз филма го гледах и ми хареса, бих го гледал и на кино.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.