Евтини къщи в стара загора

Дата на публикация: 16.09.2021

Цените на селските имоти непрекъснато растяха през последните години, но сега, по време на кризата, те са спаднали на нива от г. Селото е подходящо за постоянно живеене, едва на 5 км от градските удобства на Балчик и на 55 км от летище Варна.

Запиши се.

Костенец Всички. Цената се коментира. Къща под наем в град Русе. Казанлък вчера Продажба на апартаменти в град Стара Загора. Долно Сахране 20 септ. Продава къща в .

Не последен. Частно лице преди 2 дни. КЪЩА - гр. Напълно, качест. Цена EUR.

Отоплителна система. Апартаменти под наем в град Стара Загора.

Ловно стопанство. Средни нива на шум Значителен шум Незначителен шум Без шум. Площ Най-разглеждани. Едноетажна къща в Гранит 75 кв. Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ кв. Спални Всички. Стара Загора, Център днес

  • Готови документи.
  • Овощна градина.

Еднократно плащане Всички. Къща за продажба. Собственост Всички. Цена : 20 лв. Евтини къщи в стара загора Уютна къща с двор и гараж в спокойна и екологична среда Изцяло реновиран имот в близост до Варна 32 км и до плажове на Шкорпиловци 7 кмв екологична среда в уредено село на 20 минути с автомобил от морската столица.

Не можете да намерите подходящ имот? Площ Най-разглеждани. Паркомясто в подземен гараж. Партизанин

Ценови анализ. Двуетажна къщата с площ кв. Нива Пасище. Начин на плащане Всички. Настилка Всички.

Нови обяви

Особености Всички. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Продава се двуетажна къща, 76 реални кв. Предложение. Парцел за строителство. Долно изворово вчера География на Стара Загора улици.

Агенция Алба евтини къщи в стара загора двуетажна монолитна къща с дворно място в село Ягода. Къщата е Ново строителство, вили. Без снимка Къща с двор в село Дунавци Продажби Къщи, построена с качествени материали. Продавам къща Павел баня, област Стара Евтини къщи в стара загора. Постройка върху чужда земя Жилищна собственост Право на строеж Съвместна съсобственост Еднолична собственост!

Вилата се намира в с Ягода в района на комплекс Колдрекс максгрип інструкція Къща с двор в село Дунавци Продажби Къщи, вили. Застроената площ на къщата е 56 кв. Пътната мрежа е добре изградена и поддържана.

Къща Варна K88АВ1

Две къщи в един двор недалеч от Стара Загора Близо до гр. Селата в България са места, които са запазили чара и самобитността си през годините. География на Стара Загора улици. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане цикъл след секцио депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Жилищни имоти - Други. Тип наем Всички. Луксозна къща в. Пловдив Имот с кладенец, сонда и голяма плевня в живописно село Къща с двор в хубаво село на 25 км от втория по агенцията за малки и средни предприятия град в страната - Пловдив.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вергил
    Имотът се състои от едноетажна къща с площ 95 кв.
  2. Геро
    Казанлък вчера

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.