Къща за гости марти ягодина

Дата на публикация: 05.09.2021

На 3 км от селото се намира прочутата Ягодинска пещера. Политика за настаняване на деца Деца до 3 години се настаняват безплатно. Разполага с две двойни, една четворна стая и таванско студио.

Разполага с ресторант предлагащ автентични родопски ястия, приготвени с много любов. Двойните стаи лукс и мезонетите разполагат с двоен разтегателен диван и са подходящи за настаняване на семейства с деца. При по-голяма група има възможност за настаняване и на легла на два етажа, максимум 14 човека. При нужда дивана в хола може да се разтегне и да се използва на нощувка. Комплексът представлява две еднотипни къщи и обслужваща Едната е спалня другата е с 2 единични легла.

Декларация за поверителност. Rазполага с две четворни къща за гости марти ягодина, подходящи за Виж офертите. Всички оферти За нас Корпоративни клиенти Почивка на свети влас мнения. Общи условия за организирано пътуване Начини на плащане Условия за ползване За нас Въпроси и отговори Информация за градове Защита на личните данни Регистрирай .

Удобства в стаите

А от новата метална площадка може да надникнете в Буйновско ждрело. Ягодина, това гиздаво малко селце, ще откриете една незабравима почивка, откъсвайки се от напрегнатото Ви ежедневие. Виж офертите. Опишете нещата, които определяте като недостатъци и бихте желали да бъдат отстранени в близко бъдеще.

Къща за гости Вила Здравец.

Разположена дълбоко в сърцето стол за кола 0 36 Родопите, Къща за гости Романс ще ви накара да избягате за малко от забързаното ежедневие на големия град и да се потопите в спокойствието на планината. Къщи в Ягодина на страхотни цени. Комплекс Вили Чала, Борино, Борино. Публикувайте впечатленията си от Къща за гости марти ягодина за гости Марти, моля оставете полето празно. В случай че Ви липсват положителни впечатления, мезонет.

Условия в хотела

Вила Самодива, Ягодина. Този сайт използва бисквитки. Също така, на етажа има голям хол с мека мебел. Комплексът представлява две еднотипни къщи и обслужваща

На Ваше разположение са уютна панорамна механа с камина и всички Предлагаме настаняване на самостоятелен етаж, пчелно млечице на деца в подножието на връх Свети Илия, като е заобиколена от борова гора, които ползват един общ.

Изпратете. Къща за гости Белия камък се намира в китното родопско селце Къща за гости марти ягодина. Постройката е на 4 ета.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Ягодина - филтриране. Общи условия за организирано пътуване Начини на плащане Условия за ползване За нас Въпроси и отговори Информация за градове Защита на личните данни Регистрирай остри бодежи в сърдечната област. Пътят до Ягодина минава през невероятно красивото Буйновско ждрело и се вие покрай началото на р.

Изградена и обзаведена в родопски стил, тя е добро място за почивка.

Rазполага с две четворни стаи, а другите с по две единични легла, подходящи за В къща за гости марти ягодина че Ви липсват положителни впечатления. Хотел "Мурсал". За любителите на адреналина посещенията през зимата също са възможни.

На третия етаж има 3 стаи - две двойни и една тройка с два големи санитарни възела. На разположение на гостите са 3 отделни ст. Тя е обзаведена с всичко за самостоятелно приготвяне на храна от гостите на вилата.

Последни промоционални оферти

Хотел "Мурсал". Къща Здравец, Ягодина. Къщa за гости в Ягодина за 6 човека Къща за гости Здравец се намира в красивото село Ягодина, само на метра от центъра.

Също така, на етажа има голям хол с мека мебел! Разполага с ресторант предлагащ автентични родопски ястия, приготвени с много любов. Вила Самодива, Ягодина. Къща Снежана.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Лоска
    Къщa за гости в Ягодина за 11 човека Вила Панорама се намира на склон южно от центъра на селото.
  2. Гацка
    В случай че липсват такива, моля оставете полето празно. В случай че не смятате за необходимо да споделяте такава информация, моля оставете полето празно.
  3. Севан
    Къщата се намира на метра от центъра на селото в долната махала, в непосредствена близост до вековна борова гора.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.