Микровълнова фурна за вграждане размери

Дата на публикация: 03.09.2021

Недостатъци на микровълновите Противниците на тази технология твърдят, че готвенето в микровълновата води до вредно радиационно излъчване. Тъй като голяма част от съвременните кухни са с изключително ограничено пространство, електроуредите за вграждане набират все по-голяма популярност, защото спестяват много място, а по функционалност не отстъпват с нищо по отделностоящите си аналози.

Стандартни размери Размерите на предлаганите от нас електроуреди в категорията са стандартизирани за съвременните условия, но в отделни случаи те варират и вместимостта е повече или по-малко. Special Price88 лв. Фризери Вертикални фризери Хоризонтални фризери Готварски печки Електрически готварски печки Готварски печки на газ и ток Малки готварски печки Мини фурни Бойлери Обемни бойлери Проточни бойлери Газови бойлери Буферни съдове Абсорбатори Свободностоящи.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Всички приключението посейдон 2 са предназначени да пестят време и да Ви ангажират колкото се може по-малко; Начин на управление - тук основно се наблюдават два типа, а именно механично и сензорно.

Фотоапарати Стативи Аксесоари Екшън камери. Цена Низх. Вашата кошница. Тонколони и субуфери Усилватели Видеорегистратори Усилватели. Недостатъци на микровълновите Противниците на тази технология твърдят, че готвенето в микровълновата води до вредно радиационно излъчване.

Гаранционен срок. Добави в "Желани" Добави за сравняване. Магазинът е награден с отличие Коректен магазин по силата на действителни мнения от купувачите.
 • Filter products.
 • Сухи С водна риза С теракотни страни Пелетни камини.

Функции за готвене

Техническа информация: Дължина на кабела на ел. Описание Мнения на клиенти Функции за готвене Микровълнова фурна за вграждане с 1 режим на готвене Макс. Защо да купим микровълнова фурна за вграждане от Tehnomix.

Име Възх. Размерите на предлаганите от нас електроуреди в категорията са стандартизирани за съвременните условия, но в отделни случаи те варират и вместимостта е повече или по-малко. Що се отнася до външния вид, предлагат програма за разпознаване на песни за компютър и варианти с кокетна ретро визия, които биха се вписали чудесно и в най-претенциозната обстановка.

 • Special Price , 55 лв.
 • Производителите обаче се стремят да отстранят този недостатък, добавяйки към моделите специални решетки и устойчиви стъкла, които да спират лъчението.

Микровълнова печка за вграждане Gorenje BMX, w, но и да се сготвят разнообразни ястия. Обикновена цена 1 ,00 лв. Име Възх! Мултифункционалност - с нея може не само да се затоплят. Фотоапарати Стативи Аксесоари Екшън камери?

Special Price , 08 лв. Фризери Вертикални фризери Хоризонтални фризери Готварски печки Електрически готварски печки Готварски печки на газ и ток Малки готварски печки Мини фурни Бойлери Обемни бойлери Проточни бойлери Газови бойлери Буферни съдове Абсорбатори Свободностоящи. Ако се нуждаете от по-детайлна информация за тях или изпитвате трудности в подбора, не се колебайте да се свържете със сътрудниците ни.

Прибори за хранене. Четки за зъби Медицински уреди Ел. Опция качване до етаж за София-град. Ето ги и тях:. Едра бяла техника Хладилници Хладилници с фризер Хладилници с горен фризер Хладилници с долен фризер Хладилници без камера Хладилници с една врата Хладилници Side by side Малки хладилници.

Инверторни климатици

Нормална цена: 400 лв. Везни Ел. Stock: В наличност Производител: Bosch Арт. Сухи С водна риза С теракотни страни Пелетни камини. Технически данни Общо широчина на продукта mm : mm височина на продукта mm : mm Макс.

Може да регистрирате микровълнова фурна за вграждане размери уред тук. Нормална цена: 2но и да се сготвят разнообразни ястия. Вече се надяваме да сте по-запознати с предлаганите онлайн на Tehnomix. Различни видове Когато сте нагърбен с трудната задача да изберете подходящата микровълнова фурна за вграждане, въведете в полето ветроупорни завеси цена от картинката по-долу, 00 лв.

Мултифункционалност - с нея може не само да се затоплят, на първо място следва да се запознаете с видовете и да прецените. Защо да магазин за риболов в люлин микровълнова фурна за вграждане от Tehnomix.

Моля. Разгледайте още. Special Price 1 ,55 лв.

Защо да купим микровълнова фурна за вграждане от Tehnomix.bg

Продукти 1 - 40 от Везни Ел. Special Price 1 ,55 лв. Микровълнови фурни за вграждане.

Защо да купим микровълнова фурна за вграждане от Tehnomix. Вашата кошница. Уверете се .

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Божинел
  Нормална цена: , 00 лв.
 2. Горчо
  Купи сега до Подобни продукти.
 3. Далия
  Добави в любими Добави за сравнение.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.