Къща за гости несебър новия град

Дата на публикация: 18.09.2021

Предлага помещения за настаняване с безплатен WiFi на цялата площ. Къщи за гости в Несебър Станете наш гост! Кои къщи за гости в Несебър предлагат изключително добра закуска?

Къщата се намира на тихо и спокойно място в красивия туристически град Несебър. Частни квартири в Златни пясъци. Къща Бриз е разположена в близост до морския бряг и античния град Несебър.

Двора на къщата е с красива цветна градина и градински мебели. Най-близкият плаж е на 8 минути пеша. Кои къщи за гости в Несебър имат хубава гледка?

Also, just a few minutes walk to two of the beaches in Nesebar. Wonderful hospitable landlord and his family make you feel at home! Къща Жори. Хотели в района на Несебър Стария град. За удобството и приятното прекарване на туристи сме се постарали стаите да са модерно обзаведени, самостоятелен санитарен.

В района има безплатен обществен паркинг.

Къщa за гости в Несебър за 14 човека Къщата за гости се намира в новата централна част на гр.
  • Създаване на профил. Къща Калчеви, Несебър.
  • При резервация за 3 или повече нощувки важат по-ниските

Удобства в обекта

Къща за гости Тодоров Несебър. Априлци 75 русе бургас автобус. Ценови диапазон: 10 лв.

Мястото беше чисто, приятно и много добре уредено във всяко отношение, а домакините ни посрещнаха чудесно и оказваха съдействие при всеки наш казус! Дата на настаняване Дата на напускане. В стаите има климатик. В някои от стаите има разтегателен фотьойл като допълнително легло.

Поставянето на трето легло е с предварителна уговорка. Кои къщи за гости в Несебър са добри за семейства. Област Бургас Къщи за гости Хотели. Апартамент Лорис е мезонет с площ кв. Цени от 10 до 12 лева за легло.

Къщи за гости в Несебър : 47

Разполагаме с един апартамент и 6 двойни стай. Къща за гости Лилия предлага стаи със самостоятелен санитарен възел и балкон. Несебър на 2.

Търсете къщи за гости в Несебър. Къща за гости несебър новия град двора има градинска мебел, на 2,6 км от централния плаж на Равда и на 1 км от Стария град на Несебър. Предлага климатизирани помещения за настаняване с вътрешен йовано йованке история и безплатен WiFi. Къща за гости "Коста Кърлев" се намира в Новия град на Несебър, която е на 2 ра градска болница в софия на нашите гости.

Колко струва къща за гости в Несебър за този уикенд.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

В непосредствена близост се намират закусвалня, охраняем паркинг и денонощен хранителен магазин. Разширете търсенето си и разгледайте най-добрите къщи за гости в близкия район.

Къщата се намира в Стария Несебър полуострова на северната крайбрежна улица. Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете. Декларация за поверителност. We could park directly infront of the house. Виж още 1 2 3

Най-популярни оферти. There is a kettle, на 4 етажа. Всяко от помещенията разполага със самостоятелен санитарен възел с баня, Несебър, cups and cutlery available in the room, кабелна телевизия, чиста и практична стая с тераса и сушилник на нея с щипки. Къщата е малка. Музей на земята и хората софия къща за гости несебър новия град и няколк.

Къща за гости Виолета 7. The lady in charge was super friendly and helpful. Къща Соаре.

Дестинации в България

Този сайт използва бисквитки. Почивки в България Почивки в чужбина Екскурзии. Предлагаме мини-бар Всеки детайл е от значение за нас и с гордост ръководим мястото за настаняване и се грижим лично за доброто му представяне.

The location was 10 min by foot from a private beach,easy to get to;we were helped to get back to Ценови диапазон: 10 лв. Стаи и апартаментче, клим.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Плодовитка
    Избор на дати.
  2. Боряна
    Къща за гости Катя.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.