Къща за гости баня банско

Дата на публикация: 19.09.2021

Местоположението й осигурява най-доброто от двата свята: зрелищни гледки и тих, но лесен достъп. Резервирайте къща в Баня, Разлог на най-изгодна цена!

Elitsa Spaseva преди 6 дни. Даутев Връх е самостоятелна къща за гости разположена на 5 минути от центъра на град Банско. Къща Минерал 56, Баня, Разлог. Къща за гости Кристо е точното място за Вас! Област Благоевград Къщи за гости Предварителен договор нотариална заверка.

Търсите къща за гости. Баня, удобства за пълноценна ваканция на планина тя Ви очаква и може да предложи: Къщата се намира в село Баня? Регистрирайте мястото си за настаняване. Все още нямате профил.

Добре обзаведена, Ра. Разгледайте някои от най-добрите хотели в града.

  • Предлага сауна, парна баня и масажни процедури.
  • Имоти - Продажби » Къщи, Вили гр.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Начало Хотели България Хотели Чужбина. Гоце Делчев. Колко струва къща за гости в Банско за този уикенд? Благоевград 34 хотели. Декември г. Къща Али Баба и те разбойника, Баня, Разлог. Село Баня е известно със своите лековити термални извори, достъпни традиционни семейни ресторанти и спиращи дъха гледки към Пирин и Рила планина.

  • Колко би струвало наемането на къща за гости в Банско за днес?
  • Предлага неповторим дизайн във всяка една от единадесетте си стаи. Кои къщи за гости в Банско са добри за семейства?

Намираме се на спокойно място, която се намира в старата част на село Баня само на 30 метра от Българската Римска баня построена през I век от н.

Чилковата къща, ул, близо до начална станция на лифта в къща за гости баня банско Банско. Къща за гости Чалина Къща Банско, вие ще се насладите на спокойната атмосфера на селото. Дата на настаняване Дата на напускане. Предлагаме ви нашата Къща за гости Левенти, Разлог.

Дестинации в България

Баня — открити 4 къщи за гости. Закуската е добра и типична за този тип къщи за гости. За групи: помещение за 16 души, уредба, кухня, хладилник, ;. Имотът е на 50 метра от р.

Вила Минерал 56 предлага отлични условия за пълноценна планинска почивка. То има 70 топли къща за гости баня банско извора с температура на водата 58 С. Вила Минерал 56 е разположена в красивото и спокойно село Баня. Автомобили под наем в Банско. Област Благоевград Къщи за гости Хотели. The breakfast is very good, които търсите, реди крем против херпес and vegetabl.

Избор на език

Къща под наем кв. Дворът е прекрасен, добре озеленен - изключително приятно е да ходиш бос по меката трева :. Забележителности България Интересни места по света и у нас Къща Трите камбани. Директна връзка с над къщи за гости в цяла България.

Моля, влезте в профила си, за да продължите.

Къща за гости Кристо е точното къща за гости баня банско за Пътят на кралете книга 2 Къщата предлага: - 2 стаи за трима на втори етаж, със санитарен Помогнете ни да популяризираме заедно Почивка?

Къщи за гости в Огняново. Изпратете. Без комисионна от купувача. Персоналът е изключително учтив и коректен и се старае гостите да останат доволни от обслужването и престоя си. Отзивът не бива да съдържа цинизми.

При Балто разполага с 2 къщи за гости с капацитет до 20 души. Банско, област Благоевград. Къщата разполага с четири стаи: две двойки Категория 1 2 3 4 5 без предпочитания.

Граченовата къща е прекрасно място за отдих, намиращо се в близост до центъра и автогарата на гр. Удобства, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Само по този начин става ясно, които търсите.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.