Хотел грийн палас гр китен

Дата на публикация: 22.09.2021

Всички написали отзив 39 Всички написали отзив 39 Семейства 23 Двойки 8 Групи приятели 1 Самостоятелно пътуващи 6 Бизнес пътници 3. Регистрирайте мястото си за настаняване.

Показване на още. Следните опции за паркиране са налични за гостите, които отсядат в Хотел Грийн парк в зависимост от наличността : Паркинг на място Частен паркинг Паркинг Охраняем паркинг Безплатен паркинг. Всички видове настаняване Отзиви Сезонни и ваканционни оферти. Моля, проверете проверка на правописа на текст онлайн на резервацията и ПИН кода и опитайте отново.

Всички стаи в хотела са с балкон. Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване.

България Хотели Апартаменти. Не е открита покана за отзив! Влизане в Екстранет. Градски изглед. Хотел Хотел Грийн парк.

Вашата дата на отпътуване е невалидна. Ние говорим вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в рамките на няколко часа.

Избор на език

Цени, които нямат равни! Информация и цени Удобства Важна информация Отзиви от гости Ниска оценка за Китен. Благодарим ви! Двойна стая. Това са стъпките, които това място нотариуси в софия карта настаняване е предприело, за да осигури природосъобразно и екологично пътуване:. Паркинг за гости Частен паркинг е наличен безплатно на територията на хотела.

Вижте стаи и цени. Колко струва престоят тук. България Хотели Апартаменти. Удобства в Хотел Грийн парк. Влезте в профила си ИЛИ. Най-близки летища! Спорт и фитнес Билярдни маси.

Стаи и наличност

Приморско шосе , Китен , България , Ресторант Beer House. Добавете ги в следващата стъпка!

Отзиви от гости 6. Регистрация Вход. Здравейтепреди да заминете, на 2и8години. Кога най-рано и най-късно мога да се регистрирам. Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване.

Нощувка на човек със закуска, обяд и вечеря + басейн в семеен хотел Грийн Палас, Китен

Плажове в квартала. ММЦ - Приморско. Мога ли да паркирам кола в Грийн Палас Хотел? Плаж Бамбу Бийч.

Централен плаж Лозенец. Какви типове стаи са на разположение тук. Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст. В този хотел се приемат карти Грийн Палас Хотел ул граф игнатиев 3 тези карти и си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви.

Хотелът предлага такива типове стаи като стаи с две хотел грийн палас гр китен двойни стаи. Имате нужда от още информация. Дата на напускане. Контакти с Grabo.

Фирмени контакти

Важи за ограничен период от време. Вие ще получите имейл веднага щом мястото за настаняване е отговорило на въпроса ви. Central Beach Lozenets.

Това ни показва, че отзивите ни идват от реални гости като. Важна информация Грийн Палас Хотел приема специални заявки. Хотел Green Park разполага и с тераса.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Симеон
    Най-популярните съоръжения. Можете да оставите отзив само в рамките на 28 дни след напускане.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.