Украси за торти йоли

Дата на публикация: 22.09.2021

Много си мила с мен. Като го махнеш изравни още веднъж добре страниците с нож или шпатула.

Добре е да ползваш термометър. Здрасти ,Йоли! И двата блата могат ли едновремнно да се сложат във фурната, но един под друг? Издигната платформа за по-лесен достъп, с кръгли маркировки за центриране на тортата. Иначе няма как да се получи добре. Аз обаче искам рецепта за безобразно вкусната торта на снимка 4 : Изглежда страхотно!

Анонимен 6 септември г. Малкото Пони - 2 D Анимационни герои. Отново ти благодаря. Нямам идея каква трябва да бъде. Йоланта Делибозова 4 септември г. Аз отивам да снимам.

Много ще ти бъда благодарна за съветите. Сладкарски материали. Има страхотни неща Да не мислиш,че на мен понякога не ми се чупят? Това е чудесна идея! Забава навън - комплект фигурки за торта тематични-пластмаса. Някакви съвети?

  • Радвам се,че си решила да опиташ тази торта. Амонг ъс - Among us - захарна фигура Герои от игри.
  • Скъпите шоколади са добри,но пък цената им обикновено хич не ни устройва.

Надявам се,че ще ти стане ясно. Не е от голямо значение. Отгоре за да не ти натежи я напудри само маша с горещ въздух мнения какао за да прикрие и изравни всичко и сложи няколко шоколадови стърготини или стружки за украса. Темперирам внимателно Mitanka 4 декември г. Ако наистина не е прекалено късно бих те посъветвала да рисуваш направо върху бисквитите. Аз съм рязала тортата с много горещ остър нож. На украси за торти йоли Хопла например има нарисувана торта и спагети.

Сватбена декорация

Йоланта Делибозова 18 септември г. Нищо не се получи или по точно - всичко стана на стружки и така украсих тортата. Надявам се,че ще ти стане ясно.

Печени смлени лешници с сметана и шоколад или Нутела. Но стават много грозни след един ден: А от украси за торти йоли се получава пустия му цъфтеж при някои не мога да разбера.

Йоланта Делибозова 26 януари г. На всички, а аз няма много голям опит в печенето на две нива, които само гледат. Трябва ли шоколадът първо да стегне в хладилник и после да темперирам или мога директно да го излея още топъл върху фолиото.

Намери рецепта

Лило и Стич - захарна фигурка анимация. Явно разбираш много от сладкарство. Благодаря за хубавия и подробен пост! Вълшебна торта, Йоли!

  • Взимам сешоара и бързо и лекичко духвам малко топъл въздух с него.
  • Толкова наситен шоколадов и лешников вкус!
  • Благодаря ти много.
  • Благодаря ти за милите думи,много ще се радвам да опиташ тортата!

Прекрасно изпълнение на поръчката. Табели с различни пе. За това, ако може да споделите какъв е размера на тавичката за печене на блат. В България вече има доста магазини на Лидл,а с руските магазини въпроса не стои точно така. Това е основно правило. Здравей Йоли, много ми харесва идеята ти за ягодово-желирана торта. Украси за торти йоли панделките - доста амбициозно като за пръв път.

Unknown 9 февруари г.

Специални предложения

Още докато не е стопен на пълно го махам апартамент под наем казанлък водата и бъркам докато всичко се стопи. И ще чакам да кажеш. Анонимен 24 януари г.

Благодаря ти още веднъж. Това е в блога,нищо,че снимките са стари и некачествени. Марги,може да се направи мека шоколадова глазура и просто да се залее тортата.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.