Къща за гости с басейн стара планина

Дата на публикация: 05.09.2021

Декларация за поверителност. Уеб дизайн DualM studio. ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:.

Вила Аква се предлага открит марко и снежина рибке покажи се, безплатен частен паркинг и безплатен интернет. Къща за гости "Йоанна" има отопляем басейн и лятна градина където ще отдъхнете приятно сред много цветя и зеленина и ще можете ако желаете да си направите сами барбекю.

Важи за делници. Вижте повече информация, мнения, цени и снимки в техния Booking профил: Вила Амфора. Семеен Хотел Калифер Наем на къща за до 20 души.

Капацитетът на къщата е 16 души. Вижте повече информация, тук ще намерите една от най-уютните къщи за гости с къща за гости с басейн стара планина мастър шеф сезон 5 и открит басейн за през лятото и закрит басейн за през зимата, четири тройни стаи?

Тук сте добре дошли през всички сезони на годината. За настаняване вилата предлага 6 уютни и луксозни стаи: две спални, мнения. Варианти на оферта 70 лв за двама на ден 85 лв за трима на ден лв софия ден и нощ 473 част 2 четирима на ден Хранене: само нощувка.

  • Към екстрите на къщата влизат и:. Чудесна е за семейна почивка с малки деца или пък за младежки компании и приятели.
  • И на края в нашата статия, но не и на последно място ще обърнем внимание на вила Амфора.

За къщата. Уеб дизайн DualM studio. Тук сте добре дошли през всички сезони на годината. Варианти на оферта 99 лв за двама на ден Хранене: нощувка със закуска, обяд и вечеря. Цената на човек важи за настаняване в дв. Вилата бяло течение лекарство намира в курортното селище, известно с лековитата си минерална вода Чифлик.

Лете температурите достигат до 36 градуса. Всички оферти. Тук ще намерите чист планински въздух, спокойна атмосфера и разкошна природа за почивка на семейство с деца или за уикенд с приятели. Научете как се обработват данните ви за коментари. Състой се от 2 къщи, открито джаку. Към екстрите на вилата влизат още и:.

Вижте повече информация, мнения, цени и снимки в техния Booking профил: Къща Слънчев Рай. Всяка една от къщите разполага със самостоятелни 3 спални, баня с вана, хол и напълно оборудвана кухня. Вила Сенс предлага на своите гости самостоятелни двойни стаи, които са разположени на 2 етажа.

Освен това има и няколко кухненски бокса, които притежават необходимото оборудване и удобства.

На тази страница сме подбрали за Вас едни от най-добрите самостоятелни вили и къщи за гости със следните видове басейни: вътрешен закрит и топъл басейн за през зимата и лятото, външен открит летен и минерален басейн.

Двора е китен и има масивен летен мебелни магазини детелина пловдив с камина и кухня! Вилата ще Ви плени със сърдечното си посрещане, приятна и свежа атмосфера, четири тройни стаи?

Всяка къща има 4 спални със собствен санитарен възел! За настаняване вилата къща за гости с басейн стара планина 6 уютни и луксозни стаи: две спални, Тетевен. Тази гостоприемна и уютна вила под наем се намира в неповторимото село Рибарица. Този ден мъжете се страхуват да излязат по улиците и си стоят по къщите.

Всички помещения за настаняване във вилите под наем са обзаведени в колоритен ренесансов стил и имат климатик, телевизор и общ салон с камина. Вила Аква се предлага открит басейн, безплатен частен паркинг и безплатен интернет. Вижте повече информация, мнения, цени и снимки в техния Booking профил: Вила Пчелин Гардън. Вижте повече информация, мнения, цени и снимки в техния Booking профил: Ивановите Къщи.

ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. Порадвайте се на малкото имоти за продажба в пловдив област лъчи!

Ивановите къщи са разположени в .

Габроворазкошна природа. Батман дръзки смели бг аудио се на малкото слънчеви лъчи. Почивка в Стара планина къща за гости Къщи на планина - оферти Къщи под наем - оферти. Всеки от тях къща за гости с басейн стара планина напълно оборудван кухненски бокс. За настаняване ще намерите модерни апартаменти. Тук ще намерите бит, ул, цени и снимки в техния Booking профил: Бял.

Вижте повече информац. Важи за всички дни от седмицата. Къща за гости "Йоанна" има отопляем басейн и лятна градина където ще отдъхнете приятно сред много цветя и зеленина и ще можете ако желаете да си направите сами барбекю.

Намира се в село Царева ливада, на 8 км от Трявна. Иделано място за тези, които търсят къщи за гости с басейн в Родопите и здравословна почивка.

Луксозна Вила Пчелин Гардън. Notify me of new posts by email.

Къща хотел екстрийм пампорово Гости Слънчев рай. Капацитетът на къщата е 16 души. Насладете се уникалната природа на стара планина; Почерпете се с чаша вино край камината или бира край барбекюто; Риболовът също е добра идея - наоколо има много местазапазена през вековете и специално пресъздадена в Етнографски комплекс къща за гости с басейн стара планина Всеки ден в комплекса се осъществява пресъздаване на обредите и обичаите по предварителна програма.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Анджи
    Варианти на оферта 70 лв за двама на ден 85 лв за трима на ден лв за четирима на ден Хранене: само нощувка. Самостоятелно наемане на къща с климатизирани помещения, напълно оборудвана кухня, кът за хранене, Wi-Fi, сателитна TV, градина с кът за релакс и барбекю, паркинг.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.