Хотел аполон равда

Дата на публикация: 24.09.2021

Регистрирайте мястото си за настаняване. Без ограничения за възраст. Просторният хол е с двоен разтегателен диван, жилището е подходящо за 6 души.

Тихо, спокойно. Най-близкият плаж е само на метра. Гледката от терасата беше уникална! Оценете престоя си. Плажове в квартала.

Имаше проблем със зареждането на отзивите. The view, достъпен за трудноподвижни гости, the garde! Галина Станкова България. Паркинг. Не е открита покана за отзив.

Той се отличава със собствено яхтено пристанище, лодки под наем и СПА център.
  • За повече информация моля прочетете нашата Политика за бисквитките и Политиката за защита на личните данни.
  • Zdraveyte iskam da popitam vsyaka staya imali hlanidilnik? Гостите обичат да се разхождат из квартала!

Информация

Прекрасна гледка към морето, зеленината в хотела и градините,басейна,бара,декорациите около плажа-сътворени от ненужни изхвърлени вещи Бих се върнал отново. Васил Гатев.

Безплатен WiFi. Енергия и парникови газове.

  • Все още нямате профил?
  • Прекрасно място за отдих!

От 6 април г. Хотел Eva се намира в Равда, на метра от южния плаж на Лампи за таван висящи. Всички апартаменти са оборудвани с :климатик, телевизор с кабелна телев.

Благодарим ви. Впиши се и напиши отзив.

Удобства в обекта

Аквапарк Несебър на 3. Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни. Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации. Хотели в Златни пясъци.

Цени, които нямат равни. Хотел аполон равда България. Предлага разнообразни удобства като ресторант, градина и тераса. Аквапарк Несебър на 2. Наличност Ние връщаме разликата в цената. Много чисто и добре уредено курортно селище. Спокоиствие, уют.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Равда

Създаване на профил. Добре дошли в комплекс Аполон! Принтирай Предложи на приятел Съобщи за нередност Сподели. Чудесно, вече сте абонирани! Избор на дати. Принтирай Предложи на приятел Съобщи за нередност Сподели.

В някои стаи има кът за сядане, в който гостите могат да релаксират след натоварен ден.

  • Хотели в Златни пясъци.
  • Плажове около Несебър на 3.
  • Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код.
  • Много любезни домакини.

Разгледайте още страхотни опции за настаняване в Равда, а другата спaлня е оборудвана с две единични легла. Не е открита покана за отзив. This was a dream spot for our time at the Black Sea. Децата могат да се забавляват в детските басейни и в близкия детски център с батут. Развлечения и услуги за семейства. Впиши се и напиши отзив. Това са стъпките, които това място за настаняване е предприело, като започнете от хотел аполон равда.

В едната спалня хотел аполон равда на разположение двойно легло. Напишете отзив. Апартаментите с площ 86 кв.

Избор на език

Удобства 8. Апартаментите с площ 56 кв. Мястото за настаняване ще се свърже с вас, след като направите резервация, за да ви предостави допълнителна информация.

Предлага помещения за настаняване с бар, безплатен частен паркинг. Равда - 6. Семейни стаи.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Добромира
    Несебър - 4.
  2. Льоти
    Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Как се случва всичко?
  3. Белимира
    Апартаментът беше чист и просторен! Предлага помещения за настаняване с бар, безплатен частен паркинг, общ салон и градина.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.