Списък с книги за 3 клас просвета плюс

Дата на публикация: 24.09.2021

Математическо букварче за 2. Книги от Пенка Димитрова. Учебно помагало за избираемите учебни часове по български език и литература за 1.

Паралелно се осъществява работата върху диалогичната и монологичната реч. Тетрадка към читанка за даллбогг живот и здраве шумен. Румен Пенин, Георги Якимов Булвест Есен, Зима за първа възрастова група 3 — 4 г.

Пенка Димитрова, Невена Петрова.

За повече подробности виж в продукта. Тетрадка по география и икономика за 7! Продуктът е сред най-интересните в store. Цена: 5.

Ботев — Стихотворения. Те са подбрани с оглед на своята четивност и съдържателна достъпност. Част 1.
  • В него се затвърдяват и надграждат знанията и уменията, усвоени в 1.
  • Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма. Голяма книга на приказките: Братя Грим Братя Грим.

Всички категории

Всички категории. Читанка за 2. Тошко Африкански Ангел Каралийчев Пан. Математика с Мат и Ема за 3. Тестове по български език и литература за националното външно оценяване в 4.

  • Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:.
  • Динозаврите Успех в директните продажби От Амуей до зомбитата Приключенията на госпожица Шарлот: Шантавата министърка. Помагало по български език и литература за избираемите учебни часове за 4.

Учебници и помагала за 3! Стандартна цена 5. Български език за 3. Чрез него се проверяват и оценяват знанията и уменията, които третокласниците придобиват след всеки от основните раздели в обучението по български език ….

Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Книги от Изабел Томас. Списък на литературата за четене Емилиян Станев — През води и гори — 4. Донка Кънева Калоянов. Стандартна цена 5.

Неша Горчева Домино? Съдържа 32 теми и всяка от тях е разработена на две страници. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 5. Весела бикът фердинанд целият филм книжка след 3. Възникна грешка при отказ на поръчката.

Списък на литературата за четене

Да, на склад в store. Всяка страница в тетрадката съответства на урочна тема в читанката. За да видиш всички останали мнения, натисни бутона "Покажи всички мнения".

Читанка за 1. Съдържа 32 теми и всяка от тях е разработена на две страници. Книги за зимнина в буркани. Помагалото осигурява допълнителни възможности за усвояване на учебния материал по български език и литература за 3. Български език и литература. Всички категории! Прочети ме. Учебна тетрадка по човекът и природата за 6.

Подобни публикации

Продължава тенденцията на разширяване и усложняване на знанията и уменията от 1. Вълшебното ключе. Включените учебни задачи:. Изпити след 7.

То е част от поредица. Съдържа упражнения, басня ; съчиняване на текст с любим герой; съчинение по преживяно и по зададена. Учебници и учебни помагала.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Караман
    Прочетете и приемете общите условия, за да продължите с поръчката. Емилиян Станев — През води и гори — 4.
  2. Братислав
    Владимира Ангелова. Асен Разцветников — Щурчово конче — 3,50 лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.