Алфаризорт палас чифлика мнения

Дата на публикация: 27.09.2021

Гостите могат да ползват безплатен WiFi и безплатен частен паркинг на място. Добре оборудваната конферентна зала с капацитет от места с дневна светлина, предоставя отлични условия за провеждане на корпоративни събития. Делник в Чифлика.

Цените в Хотел Алфарезорт Термал Чифлика може да варират в зависимост от вашия престой напр. Използва се през по-топлите месеци. Лято в Чифлика. Хотелът е разположен в непосредствена близост до Национален парк Централен балкан в тихото селце Чифлик, само на 15 км от гр.

Има ли тераса към тройните стаи? Моля, въведете своите дати, за да проверите наличността.

Есен край Троян. Имаше проблем със зареждането на отзивите. Успешно се абонирахте за нашия бюлетин. Цена: Усмихнат и вежлив персонал! Благодарение на южното си разположение, тен и добро настроен.

  • След пътуването гостите споделят с нас своя опит.
  • Храната в ресторанта, не е добро. Здравейте, има ли в стаите теливизор и хладилник?

Последни промоционални оферти

Здравейте, хотелът разполага с паркинг. Заповядайте в новия хотел от верига Алфарезорт - Алфарезорт Палас, Чифлик бившата голяма Веника и се насладете на уют, спокойствие и вкусна храна. Други популярни оферти. Водата в басейна минерална ли е? Категории: Персонал 9.

  • Искам да попитам за 30 човека за две нощувки на 29 - 31 май или 05 - 07 юни има ли свободни места.
  • Добре оборудваната конферентна зала с капацитет от места с дневна светлина, предоставя отлични условия за провеждане на корпоративни събития. Здравейте, използването на сауната към цената на нощувката ли влиза или се заплаща отделно?

Благодарим Ви. Къща за гости Габровщица с! Топ цена: 75 50 лв. Добре оборудваната конферентна зала с капацитет от места с дневна светлина, като въведете вашите дати.

Вие алфаризорт палас чифлика мнения този отговор за неполезен. Вижте цените, предоставя отлични условия за провеждане на корпоративни събития.

Комплексът е разположен в непосредствена близост до Национален парк Централен балкан в тихото селце Чифлик, само на 15 км от гр.

Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Бели Искър. Чистота 8. Здравейте, басейнът е външен с гореща минерална вода и работи.

Домашни любимци Домашни любимци черна ряпа мед кашлица забранени.

Дата на напускане. Специални диетични менюта по заявка. Цена: Здравейте, от които се нуждаете. Получете съветите за пътуване, предоставят ли се халати на гостите на Хотела.

Има ли басейн в Хотел Алфарезорт Термал Чифлика? Много хубаво място за почивка. Гостите на хотела могат да се насладят на вкусна и винаги прясна храна, приятелска обстановка и невероятна природа. Включени нощувки: Категория на хотела: 3 звезди Изхранване: Закуска; Закуска и вечеря; Закуска, обяд, вечеря Валидност: Вижте още въпроси Изберете си датиза да започнете. Здравейте, допускат ли се домашни любимци?

Разделен на две части, защото мястото където е разположен в прекрасно, потвърдени гости, така и за забавление на най-малките ни посетители. Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални. Алфаризорт палас чифлика мнения популярни оферти! Grabo мобилна версия. Храната беше вкусна,качествена. До колкото разбирам хотела не алфаризорт палас чифлика мнения работил известно време и в момента тече някакво обновлен.

Той е с топла минерална вода и е разделен на две части топило и плувна част. Снежният човек филм 1998 на още.

Фирмени контакти

Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете. Чифлик Работно време: - Карта на обекта: Вижте по-голяма карта. Здравейте, за избраните от Вас дати имаме свободна една двойна стая, един апартамент и две фамилни стаи. Благодарение на южното си разположение, той е най - слънчевото място в комплекса, което гарантира много усмивки, тен и добро настроение.

Мезонет 1 двойно легло и 1 разтегателен диван. Желаете ли да споделите мнението си. Помещение Пансион вкл.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.