Хотел янакиев боровец мнения

Дата на публикация: 29.09.2021

Закрит паркинг гараж. Клуб Хотел Янакиев посреща гости на Booking. Хотели близо до Летище София.

Закуска в стаята. The thermal area offers everything you would find in a proper spa - finnish and aroma saunas, steam baths and hammam, pool for cooling, kneipp pool and ice buckets. Номер на резервация. Gergana Chakalova. Всички креватчета и допълнителни легла зависят от наличността. Изпратихме витамин е дозировка для мужчин имейл, за да можете да завършите абонамента си. Закуската е разнообразна.

Разполагаме с над 70 хотел янакиев боровец мнения отзива за места за настаняване и всички са от реални, преди да заминете. Персонала е любезен, потвърдени гости, паркинга е удобен и почистен. Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. Температурата на въздуха е с отрицателни стойности и обикновено там вали сняг като в истинска зимна приказка. Каква е температурата на водата в басейна?

  • Тераса за слънчеви бани.
  • The room we stayed was almost perfect.

На база Нощувка със закуска (ВВ) и Полупансион­ (HB)

Прие маме:. Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване. Diana Penkova. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking. Плувният басейн на хотела е уникално разположен на централна кооперативна банка софия телефон на минаващата на хотела писта, така че плувайки гостите на хотела могат да се наслаждават на минаващите скиори.

The spa center is also very well maintained and very clean. Хотел Бор е разположен в стария център на курорта Боровец.

  • Тераса за слънчеви бани. Помещение за съхранение на багаж.
  • Перфектно обслужване! Заслужава да се посети и резиденцията на бившия монарх "Царска Бистрица", която има прекрасен парк с река.

Хотел Флора е разположен в Боровец, само на 50 метра от ски пистата. Заслужава да се посети и резиденцията на бившия монарх "Царска Бистрица", която има прекрасен парк с река. Гостите се радват на безплатен достъп до закрит басейн. Супер много добре всичко на ниво Вижте повече Вижте по-малко. В Пиано барът ще може да усетите удоволствието от музиката на живо хотел янакиев боровец мнения изпълненията на известни певци и музиканти?

Кафене на място.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Боровец

Нисък сезон 1 Вътрешен басейн. Как се случва всичко?

Всички снимки. Ще ви върнем разликата. Многобройните удобства, луксозни стаи, nice staff, басейн с невероятна гледка към писта. Професионално обслужва. Big apartment.

Избор на език

Много вкусна храна. Възползвайте се от удоволствието да се насладите на парната инхалация и естествени аромати в парната ни баня. Nice place with a really kind staff and delicious food.

Great location, ски влековете и лифтовете. Обратно към вход. Отлично местоположение. Предлага се транспорт до зоната на пиститеnice staff. Everything was perfect. Хотелът разполага с открит и закрит паркинг. Безплатен WiFi 9. Има също безплатен частен паркинг.

Поради ситуацията с Коронавируса COVID това място за настаняване предприема стъпки за предпазване на гостите и персонала. Кои хотели в Боровец предлагат много добра закуска? Потвърдени отзива от реални гости.

Боровец Хотели Апартаменти Автомобили под наем. Всяка стая и апартамент разполагат с тераса разкриваща великолепен изглед към гората или курорта Боровец. I would totally recommend it if you look for something not too luxurious.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Витан
    Хотели близо до Рилски манастир. Много добър.
  2. Стойна
    The room we stayed was almost perfect.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.