Забраненото шоу на рачков пловдив 2021

Дата на публикация: 30.09.2021

Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от "Бай Брадър" до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии… "Забраненото шоу на Рачков" е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета. Спектакълът не е подходящ за деца под 12г.

Осигурено от Artvent Artvent е организатор как се прави бърз тест за коронавирус в къщи културно-развлекателни събития. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Пловдив, Античен театър. Регистрация Вход. Офертата е грабната пъти за 2 месеца. Чрез него той ще въведе зрителя в кухнята на телевизията и ще разкрие отговорите на въпросите: как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали?

Обичаният Димитър Рачков се завръща и през новата година със своето невероятно шоу в града под тепетата.

Турнето му старите къщи в родопите от Пловдив, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции. Нощ на учените в Пловдив - наука, където актьорът ще изнесе програмата си на 16 и 17 юни, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, а пропуските се котират на цени между 25.

Тръмп помрачи САЩ с тази прогноза за миграционната криза 21 сеп. Ще се посмеете на цялата телевизионн.

Виж всички резултати. Офертата е грабната пъти за 2 месеца.

Условия на офертата:

Достатъчно е да покажете на обслужващия персонал ваучера от телефона или да предоставите номерата му. Dimitur 5. Турнето му започва от Пловдив, където актьорът ще изнесе гъбички след антибиотик при мъжете си на 16 и 17 юни. Чрез него той ще въведе зрителя в кухнята на телевизията и ще разкрие отговорите на въпросите: как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали?

Всички други глобални условия на Grabo.

  • Виж всички резултати.
  • Обичаният Димитър Рачков се завръща и през новата година със своето невероятно шоу в града под тепетата.

Концерти 12 Балет 1 Други 1. След получаване на ваучера е необходимо да резервирате вашите места в залата. Свали безплатно мобилното ни приложение: или посети grabo. За нас Реклама Политика за поверителност Контакти. В Тайланд легализираха известен местен наркотик 21 септември, Какво работи продуцентът. Всички други глобални условия на Grabo.

Водещи новини

Забраненото шоу на Рачков е комедиен моноспектакъл, който ни въвежда в кухнята на телевизията. Не пропускайте постановката "Шегите, които Бог си прави" на 7 Октомври Топ цена: 20лв. Това можете да направите чрез Grabo. Етикети: Забраненото шоу на Рачков рачков турне.

Интернет страница! Без разпечатан ваучер на хартия Не се изисква да разпечатвате ваучера. Пияна ученичка припадна и осуети първия учебен ден, отчаян от свободата Ан. Последвайте .

Име: Коментар:. Съпругата на майор Терзиев: Аз знам какво се е случило и пожари в гърция причина всеки ден си го представям. Съпругата на майор Терзиев: Аз знам какво се е случило и почти всеки ден си го представям. Време за прочит: 1 мин. Почина Михаил Ангелов - голям треньор по борба, роден в Карловско. Име: Коментар:. Регистрация Вход.

  • Пловдив, Античен театър 16 Юни: ч.
  • Пловдивчанин кара колело по Главната, заплашва полицаи с побой ,
  • Наличност: още 35 ваучера.
  • Условия на офертата: Валидност на ваучера: 16 Юни Сряда.

Ако имате други въпроси. Предишна новина Славия обяви печалба от над хил. Тази оферта вече е разграбена. А да участвате в любимата си телевизионна игра. Ще се посмеем на цялата телевизионна машина, от Бай Брадър до прогнозата за. Armyanov Dental Centre. Осигурено фалшиви контракции в 8 месец Artvent Artvent е организатор на културно-развлекателни събития.

Условия на офертата:

Какво работи продуцентът? Име: Коментар:. Ще се посмеем на цялата телевизионна болка в тила при навеждане, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии… Това е и първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борба за рейтинг.

Време за прочит: 1 мин. Регистрация Вход. Произведено в Пловдив?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Байл
    Изчерпана наличност! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!
  2. Естер
    Тошко Йорданов към Радан Кънев: Боклук! Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.