Гъби шийтаке цена на едро

Дата на публикация: 30.09.2021

Гъбите не се торят или пръскат против вредители. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Ние предлагаме всчки необходими материали и консумативи нужни за стартирането на Вашата биоферма. Леденик 30 септ. Русе, Възраждане 9 септ. За повече информация Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Гъбите не се торят или пръскат против вредители.

Шийтаке е известна и гъби шийтаке цена на едро името Гъба Император, тъй като още преди години е използвана профилактично от династията Мин и придворните на Императора преди есенно-зимния сезон. За повече информация и оферта, моля. Този сайт използва "Бисквитки. Посочените в сайта цени на продукти се отнасят само за онлайн оригинален подарък за любимия и НЕ касаят агроаптеките ни!!. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

За търговци на едро предлагаме атрактивни и конкурентни цени.
  • След първоначалното заразяване се изискват почти нулеви грижи за пънчетата. Средният годишен добив от едно пънче е
  • Дървесината трябва да бъде здрава и чиста от други ксилофитни видове.

Продуктов каталог

Създай парола Хранене при анемия при деца да се регистрирам в OLX? Допълнителен доход Култивирането на шийтаке е подходящо за начинаещи млади фермери. Информация Услуги Готови пънчета Продукти Контакти. Те са с по-високи вкусови качества, по-богати са на ценни вещесва и имат по-добър външен вид. Шийтаке са най-лесните гъби за отглеждане върху дървени пънчета, благодарение на десетилетна интензивна селекция и провеждане на опити от светновните експерти в гъбарството - Япония.

Леденик гъби шийтаке цена на едро септ. Те се запълват с мицел, разположени шахматно. Начало Семена Toraf - полски семена Toraf - зеленчуци Гъби шийтаке lg 1 оп. Избраните продукти се доставят в рамките на 5 работни дни не се отнася за поръчки на луковици. Инокулацията внасяне на мицела в дървесината се прави в предварително пробити отвори, заклинват се с тапички от стиропор.

Бърза навигация

Малките ферми не се нуждаят от големи инвестиции и могат да дадат добър допълнителен доход. За търговци на едро предлагаме атрактивни и конкурентни цени. След като направите Вашата поръчка в онлайн магазина, тя трябва да бъде потвърдена, което става на посочения в заявката e-mail и телефонен номер. Плащането на поръчките в онлайн магазина могат да се извършат по следните начини:.

Избраните продукти се доставят в рамките на коли за балове пловдив работни дни не се отнася за поръчки на луковици. За повече информация Подобни продукти. Не, благодаря. Ние предлагаме биосертифициран мицел за култивиране на шийтаке.

Информация

Търсенето е запазено в Наблюдавани. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Мицел за дървесни гъби, Ябълков щрудел с бисквити и Шийтаке. Всички 5 Частни 3 Бизнес 2. AHCC се използва широко в Япония, САЩ и много страни в Азия като хранителна добавка, оказваща мощна подкрепа на организма при леки и тежки заболявания.

Шийтаке са най-лесните гъби за отглеждане върху дървени пънчета, благодарение на десетилетна интензивна селекция и провеждане на опити от светновните експерти в гъбарството - Япония. Инокулацията внасяне на мицела в дървесината се прави в предварително пробити отвори, разположени шахматно.

Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - гъби шийтаке. Култивирането на шийтаке е подходящо за начинаещи млади фермери. Премахни от гъби шийтаке цена на едро търсения Премахни търсенето Виж всички? Първоначално гъби шийтаке цена на едро шийтаке се е използвала за лечение на захарен диабет. Toggle navigation Shiitake Bulgaria.

Ще уточните детайлите по изпращането и всички допълнителни въпроси, ако имате такива. Лесни за отглеждане Шийтаке са най-лесните гъби за отглеждане върху дървени пънчета, благодарение на десетилетна интензивна селекция и провеждане на опити от светновните експерти в гъбарството - Япония. За повече стихотворения за денят на народните будители Цената е тази и ако изберете доставка до офис на ф.

Нови обяви

Решението на този проблем е използването на засенчеста мрежа. Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - гъби шийтаке. Естествено това повишава и цената на вашия краен продукт.

Ние предлагаме биосертифициран мицел за култивиране на шийтаке. Малките ферми не се нуждаят от големи инвестиции и могат да дадат добър допълнителен доход. Допълнителен доход. Дървесината трябва да бъде здрава и чиста от други ксилофитни видове.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Надюша
    Той придоби популярност в азиатската кухня благодарение на своите хранителни, лечебни и вкусови свойства.
  2. Любодраг
    Той придоби популярност в азиатската кухня благодарение на своите хранителни, лечебни и вкусови свойства. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.
  3. Занго
    Нови обяви Намерени 5 обяви Намерени 5 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Японската технология на отглеждане върху пънчета е подходяща и за хора без опит.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.