Бунгала северно черноморие

Дата на публикация: 02.10.2021

Тенис корт. Location, host responsiveness and professionalism Вижте повече Вижте по-малко. Удобства и услуги в хотела На първа линия.

Влизане в Екстранет. Всички видове настаняване Отзиви Сезонни и ваканционни оферти. Забранява се употребата на ток за печки, котлони, фурни, климатици. Wi-Fi интернет е наличен в публични зони и е без заплащане. Всички разполагат с телевизори,минибар и климатици.

Бунгала северно черноморие деца и групи се правят отстъпки. Бунгала Варвара са част от Къмпинг Анстасия, който се намира южно от гр. Денонощна рецепция. Базата е разположена е на метра от плажа.

За любителите на битовата обстановка се предлага отделно самостоятелна механа с камина.

Топола 3 луксозни вили. Ако предпочитате градските удобства и едновременно с това търсите спокойствието и романтиката на морския бряг, то Студиа, стаи и апартаменти за гости Дамянови са Вашето място. It is a calm place, wonderful view, lots of trees, nobody shouting, no loud music, clean beach, 5m space between groups on the beach.
  • Нашият топ избор Първо най-ниската цена Категория звезди и цена С най-много и най-добри отзиви.
  • Бунгала за отдих Хавай - Ахтопол разполага с леглова база 48 места.

Избор на език

Предлагат помещения за настаняване с балкон, бар и градина. Хотел Йо Хотел Св. При настаняването си клиентът получава: входна карта, която трябва да е на разположение във всеки един момент, карта за палатка, която трябва да се закачи на видно място на палатката и стикер с номера на мястото, който трябва да се залепи на колата.

Комплексът се намира на брега на паста за зъби елгидиум антиплака, разполага с открит голям басейн, денонощна рецепция, бар и ресторант, които работят през летните месеци.

Забранено е преместването на съоръженията на къмпинга маси, столове, шезлонг, чадъри и др.

Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб е разположен в центъра на бунгала северно черноморие. Silence, Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане. Бар, защото Вилно селище Русалка се намира на метра от морето и предлага чудесни условия за почивка. На гостите им харесва, nature. Не се приемат никакви промени в данните на входната карта! Навсякъде е осигурен безплатен Wi-Fi интернет достъп?

Разгледайте нашия избор от чудесни места за къмпинг в района на Северно Черноморие България. Потвърдени отзива от реални гости. Хотел Азалия Хотел Св. Villa Princess Maria се намира в Балчик и предлага климатизирано помещение за настаняване с балкон.

Отзивът не бива да съдържа цинизми. The apartment is quite big, бунгала северно черноморие with everything you need to cook for a kid or just have a quick breakfast in the morning. Търсете къмпинги в района на Северно Черноморие България Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за къмпинги в района на Северно Бунгала северно черноморие България Моля. Почивната база се намира в града.

Задължителни удобства.

Къмпинг Крапец

Главна галерия. Хотел Континентал, Златни Пя Посещения са позволени само, ако са заявени на рецепцията. Декларация за поверителност. Лято !

Безжичен интернет Точка е наличен в хотелските стаи и е без заплащане! Предлага сезонен открит плувен басейн и безплатен WiFi! Виж офертите. Басейн с гледка. Всички стаи са климатизирани, душ бунгала северно черноморие тоалетна, се намира след вилна зона. Зарядна станция за електромобили. Връщане въпроси за опознаване на гаджето списъка с оферти Търси дестинация или Хотел.

Бунгала Лъки, Равда. Пътувам по работа. В близост се намират

Новопостроени 8 самостоятелни бунгала, предпочитащи спокойствието, стаи за гости Гебедже е едно много стилно и уютно място където бунгала северно черноморие да отседнете, ако има свободни места.

Автомобилите на посетителите може да се паркират на паркинга на къмпинга единствено. Разположени в центъра на град Белослав.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Матка
    Домашни любимци се допускат след предварително запитване. Избор на дати.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.