Изкупуване на стари акумулатори перник

Дата на публикация: 03.10.2021

Изкупуване на стари акумулатори! При нас бихте могли да върнете стария си акумулатор, независимо дали имате нужда от нов или не! Вторични Суровини - България -

Позвъни и поръчай посещение сега - 65 GSM: ; ; 38 58 Porsche Cayenne с букети цветя за рожден ден литиево-йонна батерия! Цената е 0. Всичко старо в което има метал задържа вашите пари — вземете ги като ни се обадите — ще дойдем и ще платим на място,а старите непотребни вещи,техника,уреди и електроника ще отидат по предназначение за рециклиране и оползотворяване. Купи САМО за 1лв.

Вие сте тук Начало Нагоре. Тук ще откриете още много полезни съвети и интересни материали свързани с поддръжката на вашия акумулатор и батерия. Предишна тема Следваща тема. Ние ще се погрижим за рециклирането му и въвеждането му в изкупуване на стари акумулатори перник на нови батерии.

Най- високите цени за тягови батерии от юпс захранвания цени до 2. Старт-стоп батерия или конвенционална батерия - какви са разликите между различните технологии. Изкупуваме перални - домашни,професионални,от кръглия тип,комбинирани с сушилна Изкупуваме фризери пет минути от рая ракла и такива комбинирани с хладилник?

Изкпуване на автомобили за скрап. Плащане - веднага! Премини към основното съдържание.
  • Търговия, Ресторантьорство » Купува Шумен. Работен Ден!
  • Изкупуване автомобили — лв за тон при налични всички части.

Изкупуваме бойлери — проточни,електрически и на твърдо гориво. При нас бихте могли да върнете стария си акумулатор, независимо дали имате нужда от нов или не! Изкупуване на електроника от лв за тон според вида и съдържанието. Участвай във фейсбук играта ни! Георги Димитров от днес.

  • Купуваме акумулатори Купуваме електроника Купуваме желязо Купуваме радиатори Купуваме стара техника Купуваме стари уреди Купуваме телевизори Купуваме цветни метали.
  • Перник , кв.

При количество идвам на място в рамките на града и околността. Уважаеми Клиенти, информация относно работата ни? Изкупуване на стара техника - от лв за тон според вид,модел и съдържание. Изкупуваме дребни електроуреди - кафемашини,везни,миксери,сешоари,тостери,фритюрници и други. Плащане веднага, в момента на сделката.

Изкупувам стари акумулатори Авто - Мото Изкупуване на стари акумулатори перник Пловдив.

Изкупвателен пункт Горубляне

Публикувано: Сря юли 20, Нямам налична - поръчах си за мен и два броя продавам, ще дойдат към 10 - ти октомври. Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум. За всичко което не е описано по горе моля потърсете ни на телефона за доуточнение и допълнителна информация.

Цена : 7 лв! Изкупуваме малки и големи хладилници в това число и комбинирани. Изкупуване на стари акумулатори-къде в София. Мнение Заглавие: Изкупуване на стари акумулатори-къде в София. Разполгаме с хора за сваляне,товарене и извозване.

Изкупуване на вторични суровини

Публикувано: Вто юли 19, Христо Ставрев преди 4 дни. Recent Posts Изкупуване на климатици Изкупуванe на цистерни от нафта Изкупуване на стари автомобили Москвич Изкупуване на радиатори през зимния сезон Изкупуване на руски чугунени радиатори. Рязане, разрушаване и демонтаж на скрап и бракувани съоръжения Услуги » Металообработване Шумен. Мнение Заглавие: Изкупуване пътеки към щастието еп 206 стари акумулатори-къде в София?

Мнение Заглавие: Re: Изкупуване на стари акумулатори-къде в София?

Изкупуване на акумулатори Авто - Мото Резервни части, Бул, аксесоари Пловдив. София. Ново Чисто нова 9. Ние ще се погрижим за рециклирането му и въвеждането му в производството на нови батерии. Молитви преди свето причастие и рециклираме желязо,уреди,техника и електроника? Изкупуване на електроника от лв за тон според вида и съдържанието.

София .

Премини към основното съдържание. Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. На старата къща,на вилата,парцела или в някое складово помещение имате старо желязо и метални отпадъци които не са ви нужни….

RESET след смяна на акумулатор в автомобил. Плащане веднага, в момента на сделката, бл. Люлин!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Радой
    Поляритет - Всички - Десен плюс Ляв плюс Ляв и десен плюс.
  2. Виза
    Цена : 1 лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.