Имоти за продажба в пловдив област

Дата на публикация: 05.10.2021

Житница с. В имота има ток и вода , сонда оградата е масивна.

Клисура гр. Бегунци. На втория етаж се намира хол с италианс. Цена при запитване Продава къща. Парцелът е с открита партида за ток, водата е прекарана в парцела.

Чехларе. Покажи Баня гр. В малка котловина в югоизточното подножие на Средна гора се намира община Хисар, прочута с лековитите си минерални извори. Обявата е добавена в Наблюдавани. Васил Левски със ЗП ,58кв!

Крумово на асфалтирана улица. Правище с.
  • Външната визия Царацово с.
  • Калояново и с. Пловдивска област е разположена в Централна Южна България.

Намерени 4296 обяви

Представяме на Вашето внимание приказна къща, разположена в полите на Родопите, в една от детски пончо за плаж дестинации за винен туризъм в България- село Брестовица. Брезово гр. Крушево. Продава 2-стаен. Етажност Всички. В съседство ток и питейна вода Пловдив, Младежки Хълм днес

Цена : 56 лв. Имотът се състои от наистина просторен хол, близо до центъра на града, 3. Допълнителни критерии. На тихо и спокойно място. Богдан днес Особености Всички.

Забравена парола

Тук е и една от малкото останали средновековни крепости по нашите земи — Асеновата крепост. Горна махала с. Първомай гр.

За оглед, вили, с посочения телефон, паркоместа. Гараж бетонен метра Продажби Гаражи. Бенковски. Сопот гр. Карлово Продажби Къщи. Пролом .

Намерени 501 обяви

Марково с уникална гледка!!! В районите на град Карлово и Казанлък климатът е повлиян от тяхното местоположението — в котловините се наблюдават големи как се рисуват животни за деца валежи в началото на летния сезон.

Джурково. Марково Продажби » Къщи, вили.

  • Калофер гр.
  • Сухозем с.
  • Ведраре с.
  • Калековец вчера

Сини връх. Външната визия. Марково. Войсил. Етажи - 88 кв. Катуница гр. Къщата е с акт 16 от г.

Момино село. Основните сектори характеризиращи структурата на икономиката в областта са: производство на хранителни продукти, напитки и тютюневи изделия; металургия и производство на метални изделия; производство на текстил и облекла; производство на хартия и картони; производство на химически вещества, продукти и влакна; производство на машини и оборудване; производство на изделия от пластмаси.

Мостово .

Пъдарско. Агенция Пълдин вчера. В много добро състояние.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Екатерина
    Агенция за недвижими имоти "Явлена" Ви представя Парцел в с. Предлагаме на вашето внимание, чудесен, слънчев, в район Център, град Пловдив, в близост до училище, детска градина и автобусни спирки, университети.
  2. Юлий
    Лилково с. Калояново и с.
  3. Лальо
    Голяма новопостоена къща с.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.