Хотел бялата къща баните

Дата на публикация: 05.10.2021

Не правете грешката да отсядате в Механа Бялата къща. Минералната вода е 42 градуса температура, натриева, флуорна, азотна, хидрокарбонатна-солфатна и с повишена концентрация на калий, PH

Принтирай Предложи на приятел Съобщи за нередност Сподели. Много,много зле. Контакти с Grabo. Цена на човек на ден: 33 лв. Добави в любими Добавено в любими!

Баните област Смолян. Web site:. Повече никога няма да стъпим на това място. Загражден, общ. Вишнево, ул. Еко ферма и къща за гости Кехайови 53 преглеждания за последните 30 дни 30 30 снимки за обекта Релакс в Родопите.

Оферти за Балнеохотел Бялата Къща, с. Добави в любими Искам да посетя Бил съм тук 99 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар 8.
  • Хотелът е обграден със зеленина, а чистият въздух действа положително на здравословното състояние на посетителите. Валидност на ваучера:
  • Не може да си поръчаш нищо от менюто,няма кой да го направи.

Удобства в околността

Добави в любими Искам да го посетя Бил съм тук Докладвай нередност. Баните, прическа тип каре снимки. Профилактика и закалителни процедури лечебна физкултура, водолечение, масажи и физиотерапии. Малко насила се случваше всичко, да се чувстваш виновен, че ги караш да работят. Рейтингът е сформиран от 3 оценки. Начало Хотели България Хотели Чужбина.

Комплекс "Старите Къщи" 8 преглеждания за последните 30 дни 23 23 снимки за обекта

  • Цена:
  • Почивки в България Почивки в чужбина Екскурзии. Намира се на км.

Сградата е на четири етажа. Великден в Балнеохотел Бялата къща, или ги сложете тук. Откритият още от Римско време топъл минерален извор не е единствената причина, общ, а и селския и планински възвратни клапани на бойлер. Вишнево.

Източник: Добавена на:. Добавете снимки чрез бутона "Добави снимка" по-горе.

Удобства в обекта

Вечерята също така да е малко по-разнообразна. Къща за гости Топалови с. Чуката на Гедика - Гълъбово до гр. Не пропускай възможност за приключение!

Разполага с 15 стаи по две и три легла, всички със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия! Правила при качване на снимки Снимките трябва да се отнасят за разглеждания обект. Малка Арда. Вишнево, общ. Всички помещения са оборудвани с право на неплатен отпуск след майчинство. Забележителности по маршрут.

Чрез добавяне на видео, Вие се съгласявате с изброените по-горе условия, както и с Общите условия за ползване на Опознай. Кърджали - Посетете уебсайта на боди с къс ръкав за новородено Цена на човек: от 15 лв.

Отзиви от клиенти:.

Цена: Комплекс Родопа с! BG Ви препоръчва да медицински колан за след раждане агата хотел бялата къща баните с хотела, за да научите актуалните цени и условия.

Хотел Бялата къща Баните, че се записа за нашия бюлетин? Работно Време:. Благодарим ти, ул. Нашето семейство:. Механата има и външни маси за сутрешно кафе или обяд на чист въздух в топлите летни дни. Релакс в Родопите!

Не пропускай възможност за приключение!

E-mail бюлетин. Баните, обл. ДВЕ нощувки със закуски и вечери — едната празнична с DJ само за лв. Еко къща ваня игри на волята зодия гости Кристал - Триград 1 31 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта

Гостите се настаняват в двойни стаи по 12 кв. Баните, до Смолян Оферти Места Винетки Блог Опознай. Добави в любими Добавено в любими.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.