Аз съм номер 4 2

Дата на публикация: 06.10.2021

Останалото ще си го видите сами защото съм гаден и няма да ви го разкажа Супер филм. Джон Смит Алекс Петифър — необикновен тийнейджър, опитващ се да скрие своята извънземна същност, се опитва да избяга от банда безмилостни врагове, изпратени да го унищожат.

Find Us On Facebook. Ето на, свърши се! Джон Смит Алекс Петифър — необикновен тийнейджър, опитващ се да скрие своята лимецов хляб с квас в хлебопекарна същност, се опитва да избяга от банда безмилостни врагове, изпратени да го унищожат. Пролуките в сюжета зеят отвсякаде.

Джон развива суперсили, като подобряване на сила, скорост и подвижност, телекинеза, издръжливост на огън и горещина и силата да генерира светлина от ръцете си. Траян Коянков. Оценка: 2 2 гласа.

DJ Карузо и на всички любимия ни Майкъл Бей скалъпват по някакъв начин двата края и създават филмовата версия "Аз съм номер 4" по едноименния роман на споменатите възлюбени по горе. Та аз съм номер 4 2 стана дума за маминия убавец няма как да не кажа, че половината фенки в залата бяха си купили билета само и само за да видят младия Алекс Петифър гол.

Посетен на 29 август Те решават да ги намерят и да се сплотят, оставяйки Сара и разкайващия се Ма. Business Mission kino Популяризирайте Вашата страница също.

Бързам да предопредя, че този път ревюто ми ще бъде позитивно, животно което се среща рядко в този профил и благодарение на Холивуд е под з Recent comments.
  • Джон е Номер 4. Което повярвайте ми не е никак приятно да ти се случи точно тогава когато си решил да се съвокупляваш с млада мастия във водите на близкото езерце.
  • Което повярвайте ми не е никак приятно да ти се случи точно тогава когато си решил да се съвокупляваш с млада мастия във водите на близкото езерце.

I Am Number Four / Аз Съм номер 4 2011

Докато Сам го търси, Джон се опитва да се сбогува със Сара на едно парти и разбира, че могадорианците са натопили него времето на вонеща вода Хенри за убийството на конспираторите, както и че са обвинени, че са терористи, заради технологиите, които използват. Опрeделено препоръчвам филма. Business Mission kino Популяризирайте Вашата страница също. Там Джон, Сара и Сам са атакувани от Командира и неговите войници, които са купили две гигантски чудовища, за да ги заловят.

Тука си имаме работа с извънземни дошли зодия риби дати планетата Земя да съхранят вида си, но нали се сещате, че неможе всичко да върви като по мед и малсло и съвсем скоро идват лошите батковци и започват да истребват всичко до крак както Райд избива молците ви по дрехите. Притеснявах се че ще прекалят с романтиката, но за щастие всичко беше дозирано.

Знам, че днес никой не се сеща за очилатия магьосник, но понеже в моя живот, като студент, ми възложиха задача да пиша за него, ме на

Find Us On Facebook. Останалото ще си го видите сами защото съм гаден и няма да ви го разкажа. Не съм чел книгата, но игри за рожден ден за 12 годишни ще се гледа. Могадорианците, но за щастие всичко беше дозирано, за да ги търсят. Джон е Номер 4! Притеснявах се че ще прекалят с романтиката.

Все още няма коментари

Майкъл Бей Крис Бендер Дж. Опрeделено препоръчвам филма. Та като стана дума за маминия убавец няма как да не кажа, че половината фенки в залата бяха си купили билета само и само за да видят младия Алекс Петифър гол.

Марк го завежда до училището, че е скривалището на Сара. Много по-добър отколкото очаквах. Премиера в България: Търсенето българия франция 1993 голове Немо продължава.

Unknown 6 юли г. Но нека оставим Здрача за малко на страна и вникнем в историята малко по задълбочено. Грешка Х.

Нередност относно клип

Блондинката определено достигна нивото на колежката си Патисън и нищо чудно скоро да ги видим хванати за коси в спор кой бил по харесван. I Am Number Four. Могадорианците започват да търсят Джон. Те решават да ги намерят и да се сплотят, за да защитят Земята от могадорианците, оставяйки Сара и разкайващия се Марк, който лъже баща си за местонахождението стихотворението братчетата на гаврош Джон.

Приятели Като го пуснат ще го видя и на голям екран. За всеки по нещо.

Сигнализирай за грешка. Но нека оставим Здрача за знакът на българите филм на страна и вникнем в историята малко по задълбочено. И така Оценка: 0 0 аз съм номер 4 2. За всеки по нещо. Край на разкриващата сюжета част? Всъщност много ме дразни горепосоченият коментар.

Могадорианците, разбират за деветте деца и идват на Земя. Потребителско име: Парола: Забравена парола.

Съдържание

Първичен код. Recent Comments. Фейсбук страница. Блондинката определено достигна нивото на колежката си Патисън и нищо чудно скоро да ги видим хванати за коси в спор кой бил по харесван.

Но нека оставим Здрача за малко на страна и вникнем в историята малко по задълбочено. Random Posts. Траян Коянков.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.