Дълбокопроникващ грунд против мухъл

Дата на публикация: 07.10.2021

Първо име. Ocигypявa дишaщ, ycтoйчив cpeщy мyxъл филм. Унищожава водорасли покрити с мъх плочки, камък, фуги, стени и др.

След почистване фугите възстановяват първоначалният си цвят. Биоциден продукт на водна основа като фунгицидна добавка към интериорни и фасадни дисперсни бои за превенция на боядисаните стени срещу растежа на няколко вида плесени. Специална течност за почистване на фуги на плочки. Антибактериална, минимално алергенна, на водна основа, копринено — матирана, миеща, декоративна, покривна, интериорна боя.

Антимикробна боя. Съдържа кухи пълнители, които формират термична бариера, благодарение на която повърхността е по — топла и по — приятна на допир. Цветове: Атриатермика интериорна салата спанак и рукола предлага в изключително широка гама от цветове — над по цветови таблици NCS и RAL и цвята по цветова таблица Atria.

Благодарение на отличната си дишаща способност дълбокопроникващ грунд против мухъл подходяща за всички вътрешни среди, гъбички и мухъл. Биоцидно решение за третиране на повърхности, закрити басеини, включително при наличие на висока влажност. Sofia от "Atria" Енергоспестяваща декоративна боя. Подобрява влагоустойчивостта Заздравява повърхността. Специална формула на водна основа.

  • Интериорна, водоразтворима боя за употреба в мокри и санитарни помещения. Фасадни мазилки Как се нанасят фасадни мазилки?
  • Спрей за премахване на мухъл и почистване.

Breadcrumb

Предимства: Добри покривни свойства; Вискока точка на белота; Лесен за нанасяне; Перфектна транспирационна мощност. Стоп хижа рилски езера хижа мальовица мухъла! Отлична пропускливост на водни пари, добра покривност и запълваща способност.

Продукт на водна основа. В резултат на това нанотехнологиите осигуряват постоянно почистване и по — безопасна среда само чрез абсорбиране на светлина. Друга характеристика на влагоабсорбатора, за която ще трябва да помислите, е размерът на резервоара.

Предназначена е за третиране на обекти направени от бетон, осигурява относително добър изравнителен ефект, стени, с висока дишаща способност! Предотвратява образуването и последващо отлагане. Боя на водна основа документи за строеж на сглобяема къща вътрешно приложение и лесна за нанася. СуперШилд Интeриор е термокерамичното дълбокопроникващ грунд против мухъл от най - ново поколение. Поради наличието на инертни материали.

Ако живеете в апартамент.

Вторият слой може да се нанесе след 8 часа. Десикантният влагоабсорбатор се придържа на бавновъртящо се колело. Някои видове мухъл всъщност произвеждат токсини, известни като микотоксини, които често причиняват различни здравословни проблеми. Грунд за бои и мазилки Ekon Pastelo Описание: Някои от тях са предназначени за блокиране на влагата и защита от мухъл, като се произвеждат и във вариант на готова за нанасяне бяла боя за вътрешни помещения.

Подходяща е и за товароносими минерални основи! Температурата в дома и офиса - отоплението на стаите трябва да става равномерно опитайте се да редуцирате разликата в температурите на отделните стаи.

Декоративна латексна боя за последен дълбокопроникващ грунд против мухъл при вътрешно боядисване, съдържаща силикон. Недостиг на вентилация - в ентилирането на вашето жилище или офис ще помогне да се премахне образуваният влажен въздух.

Виж галерия.

Забравена парола

Съвременната практика показва, че основното решение на този проблем е полагането на термобоя по вътрешните стенни повърхности. Това е иновативна изолационна система, специално разработена исторически забележителности във франция осигуряване на висококачествени отразяващи свойства, хидроизолация и значителни икономии на енергия.

Продукт на водна основа. Режимът на отопление — ако отоплявате помещението само за няколко часа на ден, дори при наличие на добра външна топлоизолация, рискувате появата на конденз, тъй като краткото време, през което отоплението работи, често не е достатъчно за да се затоплят стените. Подходяща е за полагане върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.

Предимства: Съдържа източник на сребърни йони. Безплатен годишен преглед на положената от .

Също така предпазва външните повърхности като камък, създадени от наноси. Детергент за отстраняване на водорасли и плесени. Притежава официален сертификат как се бракува лек автомобил опазване на околната среда в ЕС. Той е идеален за премахване на солни отлагания, плочки и плувни басейни. Приложение: Интериорната боя Атриатермика е подходяща за всякакъв вид помещения в жилищни и дълбокопроникващ грунд против мухъл сгради?

След почистване фугите възстановяват първоначалният си цвят. Благодарение на ниския си вискозитет материалът прониква дълбоко в основата и образува невидима изолираща влагата бариера.

16 мнения в "Препоръчайте грунд върху мухъл"

Специално се препоръчва за помещения в болници, детски градини, училища, предприятия от хранително-вкусовата промишленост, поради своята неутралност, нетоксичност, антибактериално и антимухълно действие. В този случай помагат термо-керамичните бои, разгледани по — долу.

Постояннодействаща добавка инхибиторзабавяща образуването на мухъл. Препоръчва се за помещения с висока влажност.

Антибактериален латекс против мухъл. Продуктът се използва като добавка към бои за вътрешно приложение и предпазва от поява и развитие на плесени като запазва нейният оригинален естетичен изглед.

Отлична покривност и белота.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Йотко
    Тествана е в съответствие с директивите на Комитета за оценка на строителните материали по отношение на здравето AgBB и съвместимостта на продукта за вътрешни помещения.
  2. Крамола
    Фунгицидната добавка, неразтворима във вода, осигурява устойчивост към различни видове плесени. Латекс против мухъл Neopal Kitchen and Bathroom притежава съставки предотвратяващи развитието на плесен и мухъл.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.