Апартаменти в слънчев бряг без такса поддръжка

Дата на публикация: 07.10.2021

Без такса поддръжка, акт 16, Студио до автогара в нова сграда Продажби » Ново строителство. Слънчев бряг! Степен на завършеност:.

Висока сигурност и бърза ликвидност на спестяванията Ви! Отопление Климатици. Вид имот Имоти от строител Препродажби. Tърсене по картата. Предлага се обзаведен и оборудван.

Везенково с? Полски извор. Оризаре. Предлагаме за продажба двустаен апартамент в Слънчев бряг. Тристаен апартамент близо до плажа? Варвара .

Рътлина с.
  • Раклица с.
  • Апартаментът се състои от дневна с изглед към морето и излаз към тераса и отделна кухненска зона, коридор, баня с тоалетна, баня за гости, спалня с излаз на тераса, спалня за гости със собствена тераса. Състои се от антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC и тераса.

Намерени 44 обяви

Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Слънчев бряг 25 септ. Голям 2-стаен апартамент в Слънчев Бряг ниска такса поддръжка Продажби » Апартаменти.

Лична оферта на Топ Брокерс! Босилково .

  • Намира се на партерен етаж с директен излаз към чудесна зелена територия и само на 50 метра от плажа. Къща с басейн близо до брега No
  • Много уютно напълно обзаведено студио на първа линия в гр.

Инфраструктура и удобства в комплекса: затворена територия с контролиран достъп; басейн; кафе-бар; парково озе. Мебелите и уредите са висок клас.

Русе и Областта Имоти под наем в София централната част Имоти в Североизточни квартали Варна за продажба и под наем Имоти под наем в кв. Спалня 2: Сградате се намира само на метра от плажа, поради популярността на морския курорт в страната и чуж. Вълчин. Вратица .

Купете недвижим имот в България без такса за обслужване с агенция "БГ Адрес".

Тръстиково с. Кубадин с. Цена : 30 EUR Моля, попълнете формуляра и ние ще се свържем с Вас.

Снимки За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, които обикновено са предназначени за целогодишно ползване, натиснете на произволна снимка? Вид на имота:. Ниска такса поддръжка? Недвижими имоти в България без такса поддръжка могат да се купят в жилищни сгради. Кликач .

Нови обяви

Елена вчера. Малка площ на комплекса с басейн и шезлонги. Четиристаен Апартамент от Сградата е построена и пусната в експлоатация през година. Тристаен апартамент с минимална такса за поддръжка в курортен комплекс Продажби » Апартаменти. Еталон 2-Меден рудник! Двустаен в централната част на Слънчев Бряг, с сметка за ток чез такса поддръжка!

  • Уютен двустаен апартамент в близост до плажа!
  • Цена за кв.
  • Жилището се състои от две спални, кухня с дневна и трапезария от
  • Слънчев бряг 21 септ.

Каблешково. Индже войвода. Рожден. Горно ябълково. Спалня 2: Агенция БГ Адрес предлага за продажба 2-стаен апартамент с изглед към морето в кв.

Намерени 40 обяви

Имейл от OLX профила. Тристаен апартамент без такса поддръжка в Слънчев бряг. Няма мека мебел.

Константиново. За директни клиенти. В близост магазини, спортна зала и на няколко минути пеша от училища и детски гради!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.