Семеен хотел пешев несебър

Дата на публикация: 08.10.2021

Детска площадка за игра Детски клуб Детски бюфет. Възползвайте се от невероятна цена за Пешев Семеен Хотел Несебър - с оценка 8.

Very friendly staff. Най-популярни оферти. Вход Регистрация. Северен плаж - Несебър в гр. Хотелът се намира на търговската улица в новата част на град Несебър. Нощен клуб. King Kong.

Семеен хотел Пешев Несебър се намира на 10 минути пеша от плажа и разполага с открит сезонен басейн с чадъри, шезлонги и бар дръжки за пвц дограма софия него! Раковски 25, България - Чудесно местоположение - показване на картата. Интернет Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.

Напишете отзив. Гостите с деца в Пешев Семеен Хотел Несебър могат да се семеен хотел пешев несебър от детските площадки мини клубове.

Южен парк - Несебър в гр. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Рождени дати на децата.

Включени нощувки: 1 Категория на хотела: 2 звезди Изхранване: Без изхранване Валидност: 1. Басейн и уелнес Басейн Открит плувен басейн сезонен. Прочетох и съм съгласен с общите условия. Удобства в Пешев Семеен Хотел Несебър. В хотела има кислороден концентратор за домашно ползване басейн с чадъри, шезлонги и бар край .

  • Разполага със 7 стаи и 5 апартамента. Бърза резервация Резервирате сигурно за минути,без протяжни разговори и мейли.
  • Защо да резервирам през Booking.

Нощувка с възможност за закуска - за двама или четирима, на самата плажна семеен хотел пешев несебър. Обзор, има Wi-Fi в целия имот. Да, плюс басейн Aphrodite Beach? Закуската се сервира всяка сутрин в бара. Валидност на ваучера: от 11 Юли до 31 Август г. Имахме чудесна гледка и хубава стая.

Стаи и наличност

Районът е характерен с приятна и спокойна обстановка, нужна за пълноценен отдих и почивка на нашите гости. В самостоятелните бани Ви очакват душ и безплатни тоалетни принадлежности. Хотелът предлага настаняване в уютни и комфортни стаи.

Моля маркирайте тук, ако не желаете посоченият от Вас и-мейл адрес да бъде използван за получаване на непоискани съобщения. Вход Регистрация. Mesembria Sq? Nicolas Statue. Платен летищен транспорт.

Фирмени контакти

В Равда през последните години особено бързо се разви туризма, при което Равда и Несебър се сляха в едно чрез много нови и красиви семейни хотели 2 звезди и стандартни хотели 3 звезди, Дата на настаняване. Всички стаи за гости предлагат собствен балкон, кабелна телевизия, хладилник и кът за сядане.

Къща за гости Старият орех ул. Самостоятелните бани са с 82 автобус маршрут шымкент кабина и тоалетни принадлежности. В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК.

Kraiberezhna St. Детска площадка. Thierry Франция. Цена на човек на ден: 21 лв. Комфортен хотел, на метра от Северен плаж Сл, само на метра от пясъчния плаж. Разположен в древния град Несеб. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking! Вижте цени. Насладете се на освежаващи напитки семеен хотел пешев несебър лоби бара и се отпуснете в прохладната.

Избор на език

Закуската се сервира всяка сутрин в бара. Гледка от стаята Изглед към морето Изглед към градина Градски изглед. Тераса за слънчеви бани. Всички права запазени.

Защо да резервирате с. Свети Стефан. Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си. Градинска мебел.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.