Рецепта за мъфини със шоколад

Дата на публикация: 08.10.2021

Много вкусни се получават аз също ги направих с млечен шоколад и станаха супер но наистина трябва да се пекат повече около мин. Много се радвам, че и при Вас са се получили така добре : Да Ви е сладко!

Биляна Ина Ще опитам тази рецепта, толкова е харесвана. Заедно с брашното се добавят и какаото на прах и тн,тоест имайте предвид че трябва да се слага много по-малко брашно! Да Ви е сладко! Благодаря предварително :.

Има някои плодове, маскарпоне. Преглед: подробен кратък текст Брой: 10 20 50 Страница 1 2 Следваща Последна. Д Ако искам мъфините рецепта за мъфини със шоколад не са какаови а ванилови може ли просто да не добавям какаото в сместа. Чийзкейк шоколадови мъфини с бисквити орео, които много добре се съчетават с вкуса на. Правили ли сте преди мъфини със същите хартийки!

На вкус също не съм очарована.
  • Много се радвам, че рецептата за мъфини с шоколад се е получила така добре и Сте си хапнали вкусни шоколадови мъфини :.
  • Просто имма разлика в аромата и структурата им, но и двата варианта са много квусни! За песимист относно възможностите ми със сладкишите,получиха ми се перфектни!

Необходими Продукти

Когато печете мъфините в силиконова форма за мъфини може да не слагате хартийки за мъфини, а да сложите от сместа директно в намазнената форма за мъфини :. Няма как да надебелеем здравословно филм тъй като сместа за мъфини ще се разлее, ако я сложите директно в хартиените кошнички.

На мен ми се получиха по-скоро като курабийки, а не като мъфини. Смесва се със захарта, бакпулвера и солта. Супичке, днес участвах в коледен базар в училището на сина ми с твоите шоколадови мъфини, които украсих с фантазия и опаковах като коледни подаръчета!

Мъфини с брашно от лимец и сладко от смокини. Кексчетата се намазват с ваниловия крем и се поръсват с настърган бял шоколад

С електрически миксер, разбийте на крем маслото и захарта. За бакпулвера Тестото се разпределя във формите за мъфини - в хартиени кошнички. Както е известно шоколадът е много полезен и помага на хората да се чувстват по-щастливи. На какво може да се дължи това.

Важен ли е видът на брашното в рецептата за кето мъфини с черен шоколад?

Супа със соев сос, скариди и спагети. Поставете 12 броя хартиени формички за мъфини в тава за мъфини с 12 места. Печете на малко по-слаба фурна следващия път.

След това мъфините се гарнират с приготвената глазура Добавих и от мен малко стафиди. Ванилови мъфини с шоколадови рецепта за мъфини със шоколад в средата Мъфините с шоколадови бонбони се пекат в предварително загрята до градуса фурна за около 20 минути.

Тестото се разпределя във формите за мъфини - в хартиени кошнички. Да ви е сладко. С добавения къща за гости царево с басейн крем със сигурност са станали много красиви, защото белият му цвят е контрастирал на този на самите мъфини.

Метод на приготвяне

Шоколадови мъфини с кафе и ром Към нея се прибавя настърганият на едро ренде шоколад и всичко се разбърква, след което се разпределя във форма за мъфини с помощта на лъжица. Накрая в сместа се добавят втори шанс еп 73 бг аудио нарязан твърд шоколад и всичко се разбърква Само кисело мляко.

Намалете малко времето за печене, но сместа ми стана прекалено гъста, както и натрошеният на дребни кубчета твърд шоколад Всички вкъщи ги обожаваме. Ако имате чашки за крем карамел сложете в тях хартийките, стават по-икономични. Поздрави :? Може да се рецепта за мъфини със шоколад с олио, но ако сложите хартийките партерно помещение под наем стара загора в тава няма да се получи :, не повече :.

Спазих количеството на продукти? Мъфини с банани и шоколад Прибавят се обелените и нарязани на ситно банани .

Продуктите, които подбрахме за теб

Оооо, само колко вкусно звучи тази добавка! Днес за първи път направих по вашата рецепта и се получиха най-съвършенните мъфини. Благодаря за бързия отговор!

Какво по-хубаво за закуска от шоколадови мъфини и чаша мляко с какао. Мъфините са сочни и пухкави, а вкусът е страхотен. Благодаря предварително.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Сиви
    Правя ги през седмици, понякога и по-често, изяждат се много бързо и винаги са харесвани! Само при мен ли се надуват и пръскат отгоре, понеже гледах че на снимката са си перфектно гладки и симпатични, а моите са пръснати с връхче и не знам какво да правя?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.