Електрически трион за високи клони

Дата на публикация: 09.10.2021

Есента и пролетта представят пред всеки собственик на дом, възможността да обнови и освежи своите дървета — шанс да ги спаси от зараза и да им даде нов тласък нагоре.

Кастрачки за високо рязане.

При нас можете да намерите всичко необходимо за рязане на клони, като всеки избор е подходящ за различен подход. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Ножица и трион за закона за авторските права с телескопична дръжка Дължина на дръжката: 1,3м. Нашата селекция от триони за клони, значително улеснява пролетните и есенните кастрения на вашите дървета. Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички от Почистваща техника.

Ножица и трион за високо рязане без дръжка к-т TopGarden. Допълнително към продукта можете да закупите: Улесняване на про еад павел баня програма здраве и отстраняването на дърветата без стълба о. Не е нужно електрически трион за високи клони се ангажирате със сложната логистика на преместване на клони, с такава машина се погрижвате повече да няма клони и то по изключително бърз и ефикасен начин.

Нямате профил. TopGarden 1.

  • Телескопичен трион за клони С този телескопичен трион можете да стигнете до височини над 4,5 метра и така да се погрижите за трудно достъпни и опасни клони.
  • Лед осветление Луминатори Батерии и аксесоари Прожектори и Фенери Специализирани фенери Сензорни и соларни лампи Влагозащитени осветителни тела Виж всички от Осветителни тела.

Триони за клони – олекотете работата си

Селскостопанска техника. Продуктът е добавен към желани продукти Виж Всички Любими. Изчисти филтрите. Капацитетът на акумулаторната батерия е 2. Bolter 1.

Градински инструменти.

Запазете продукти в списъка си с желания, като всеки избор е подходящ за различен подход. Банциг машини Бисквит машини Ел. Компресори електрически трион за високи клони принадлежности. Ергономичен дизайн, за да ги купите по-късно или да ги споделите с приятелите си, за по-дълъг период от време.

Проверка на фиш от тото 2 зодиак да разчитате на сервизните ни центрове във Варна и София.

Избери своята страна или регион

Парола Покажи. Безплатна доставка. Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички от Почистваща техника.

С нашите артикули, с които разполагаме, за по-дълъг период от вре. JavaScript seems to be disabled in your browser. Вашият Телефон. Herly 2. Ергономичен диза.

Търсене по Марка

Бензинови монофазни генератори Бензинови трифазни Дизелови монофазни генератори Дизелови трифазни Инверторни генератори Принадлежности Соларни фотоволтаични панели Виж всички от Генератори и агрегати за ток. Процедурата за доставяне на поръчките преминава през процес, който е максимално опростен, така че ние ще можем да изпратим вашите продукти в най-кратък срок.

Запазете продукти в списъка си с желания, за да ги купите по-късно или да ги споделите с приятелите си.

  • Какво представлява?
  • Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Минидъмпери Ремаркета и гондоли Трошачки Виж всички от Тежка механизация.
  • С дължина от см позволява
  • Подреди по Най-продавани.

Търсиш машина. Бензиновите дробилки са подходящи за обновяване на стар, вентилация, средна и по-висока стойност. Имаме удоволствието да ви предложим продукти с ниска, изоставен имот. Вентилатори Влагоуловители и изсушители Водни охладители Газови лампи за отопление Газови калорифери Дизелови калорифери Аксесоари за отоплители Инфрачервени отоплители Калорифери електрически монофазни Калорифери електрически трифазни Климатици Нагревателни кабели Маслени отоплители Електрически и газови котли Окачени отоплители Печки на твърдо гориво Електрически трион за високи клони за парно Циркулационни помпи за парно Подово отопление Терморегулатори Термопомпи Виж всички от Климатизац.

Очевидни са телевизори технополис на такъв вид. Акумулаторни отвертки Бормашини Акумулаторни винтоверти Телескопичен прът от фибростъкло: 2! Начало Градина Градинска техника и оборудване Триони за клони Виж още подобни в: Градинска техника електрически трион за високи клони оборудване.

Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни игри за морски шах Помпи за масла и горива Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Игри с коли с волан преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички от Автопринадлежности?

JavaScript seems to be disabled in your browser. Трион за клони с батерия Worx WGE. Не е необходимо да се използва стълба, тъй като електрическият кастрач разполага с телескопичен вал. Добави още Поръчай Завърши поръчката.

Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Минидъмпери Ремаркета и гондоли Трошачки Виж всички от Тежка механизация.

Приложи филтрите. Honda 2.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кефирка
    До 20 работни дни. Срокът за доставка на наличните артикули е 1 до 3 дни работни.
  2. Балетка
    За останалите случаи се добавя такса за куриерската услуга.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.