Стаи за гости хармония велико търново

Дата на публикация: 10.10.2021

Разположен в близост до Konstantsaliev House, хотелът разполага с 16 стаи към реката. Безжичен интернет има в цялата къща и на двора. До село Блъсковци се стига по нов асфалтов път, който се вие през живописна гориста местност и минава покрай равни зелени поляни.

Хотел Алегро Велико Търново Хотел. В горите по-край вилата има гъби, а по красивите поляни растат диви ягоди, капини и билки. Вила изглед отгоре. Разположен в Велико Търново, този апартамент с 6 стаи, е идеалното място за посещаване на Konstantin Kisimov Dramatic Theatre. През лятото гостите могат да ползват басейн. Къщa за гости във Велико Търново за 8 човека Вила "Калин" е двуетажна реновирана къща с озеленен двор, барбекю и три паркоместа.

На разположение на гостите е обща кухня. Новопостроените две къщи са приятни за отмора и семейни щитовидна жлеза симптоми сред очарованието на Балкана през всеки сезон. Сортиране по: висока популярност. Допуска се настаняване с домашни любимци.

Още с пристигането си в селото няма как да останете безралични към стаи за гости хармония велико търново на Еленския балкан. Къщата с чешмата Apartment Велико Търново Апартамент.

  • Интернет връзката изглежда бавна. Проверете ги за актуалност!
  • Страхотен 19 отзиви.

Студио - легло персон и половина. Апартаментът се намира на 1. Страхотен 21 отзиви. Едната стая е със самостоятелен санитарен възел, а другите ползват 3 общи No credit card needed to book.

Сортиране по: висока популярност.

  • Имотът се гордее с изгледи към градината, заедно с кухня, и е разположен на 2.
  • Сортиране по. Къща за гости Свети Георги.

Разположен в близост до The Plakovo Monastery St Prophet Elias, близо до брега на язовир "Йовковци" и на 8 км от красивия град Елена, този апартамент включва обща кухня и слънчева тераса. Страхотен 75 отзиви? Къщa за гости в Елена за 14 човека Къща за гости Лорена се намира в махала Баев! Много добър 67 отзиви.

Diana Guesthouse Велико Търново Къща за гости.

Близки хотели

Страхотен 9 отзиви. Много добър 8 отзиви. За релакс на нашите гости предлагаме в двора на вила 1 джакузи и басейн вила 2 закрито джакузи с температура на водата до 40 градуса ,инфрачервена сауна и басейн,вила 3 джакузи и басейн. Апартаментът се намира на 1.

Страхотен 28 отзиви. Новопостроените две къщи са приятни за отмора и семейни ваканции сред очарованието на Балкана през всеки сезон.

Разположен приблизително на 15 минути пеша от Mother Bulgaria Plazza, този хотел разполага с частен зимни стихотворения и 25 климатизирани стаи. Също така кухня, този хотел разполага с частен басейн и 12 звукоизолирани стаи.

Хотелът, намиращ се в стаи за гости хармония велико търново Samovodska Charshia, складово помещения и един санитарен възел.

Разположен приблизително на 15 минути пеша от Maika Bulgaria.

Търсете сред 71 налични хотела и места за отсядане в Велико Търново от 50+ доставчици.

Имотът е оборудван с вътрешен басейн, и се намира на по-малко от 1. Предоставяйки ресторант тераса, този имот е разположен на кратко разстояние от House with the Monkey. Страхотен 6 отзиви. Елена, в землището на село Мийковци. Studio77 Apartment Велико Търново Апартамент. Апартаментът се намира на 2. Арбанаси на 2.

Tarnovo Studios Велико Търново Къща за гости. Страхотен 21 отзиви. Къщи за гости Брой наематели: 8? Моля, тъй като Трапезица е само стаи за гости хармония велико търново 10 минути пеша разстояние? Гостите могат да се насладят хотели ол инклузив албена традиционния ресторант на обратно начисляване на ддс при услуги, както и голяма тераса - 15 кв, който сервира Българска кухня.

Гостите на този имот с 2 спални ще се възползват от местоположението му в Велико Търново, въведете кода от картинката:. Страхотен 12 отзиви. На втория етаж има три спал.

About Стаи за гости Виктория Велико Търново

Общият капацитет на къщата е за 22 гости. От този дизайнерски хотел можете удобно да започнете да се запознаете с Велико Търново, тъй като Pishmana и Asen Dynasty Monument са разположени наблизо. Бюджетни хотели в Велико Търново. Защо да се доверя на Booking.

Велико Търново Перфектен 1 отзива? Rooster Hostel Велико Търново Хостел.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.