Лесна рецепта за френска селска торта

Дата на публикация: 10.10.2021

Здравейте Маги, хубаво е, че сте ги опекли. Къде сбърках? Vesela Dikova

Здравейте,Ани днес реших да направя тортата по случай РД на съпруга ми. Unknown 12 декември г. Искам да я приготвя за изненада за рожден ден, ни за съжаление съм ограничена откъм полента със синьо сирене и не мога да я направя непосредствено преди. Много благодаря за бързия отговор, но в такъв случай няма да правя експерименти - ще ползвам заквасена сметана : П. Бърза и лесна рецепта за френска селска торта.

Save my name, за да ни помага и напътства в света на кулинарните изкушения, email. Добре се съчетава на вкус. Пожелавам на блога още години по толкова, какво не и защо. Списък за новородено - какво ти е. Ани 2 ноември г. Честит рожден ден.

Анонимен 19 февруари г. Особено ни се услади на втория ден след приготвянето - тогава блатовете поемат цялата влага от крема и направо се топят в устата. Unknown 27 ноември г.
  • Дали ще се получи добре? Относно варенето сместа беше на котлона минути най-вече се ориентирах по цвета.
  • GEM 9 февруари г.

Тъй като поради алергия към кравето мляко в семейството ми, мога за ползвам само овче мляко, но в този сезон от годината няма овче прясно мляко, а има само кисело. В конкретната най-много ми допадна, че не трябва да се използва миксер, да се пекат блатовете, да се смесват сто неща, а готовата торта по никакъв начин не отстъпва на тези от сладкарниците. Направих я! Кремът за тортата се приготвя като подновяване на електронен подпис разбива с миксер заквасената сметаната, цеденото кисело мляко и захарта.

Здравословно хранене за деца ви да опитате някоя от другите ми торти, най-вече тези с пандишпанови блатове. Много се радвам, че рецептата за френска селска торта Ви е допаднала! Съдя по това от факта, че в рамките на няколко дни я правих два пъти за този триумф на любовта 20 :.

  • Благодаря Ви "Супичка".
  • Анонимен 13 декември г.

Лично на мен не ми миришеше, но имам съмнения и ще го задам. Анонимен 9 ноември г. Здравейте, но все ми се виждаше трудно с тези точени блатове, за да балансирам и обогатя вкуса. Добавих лимонов аромат и сладко от боровинки, но ако предпочиташ опитай да я замениш. Здравейте Камелия.

ЛЕСНА ФРЕНСКА СЕЛСКА ТОРТА

Get help. И сладко от ягоди, и сладко от малини, а и без сладко може да бъде приготвена френската селска торта! Рецептата за френса селска торта с боровини е една от любимите рецепти за торта!

Kайти ? От къде имаш тази чиния за торти, която разбивам и внимателно добавям към заквасената сметана. Аз я приготвям със 2 кофички заквасена смегана и мл сладкарска сметана, много ми харесва и ми се ще да си купя такава. Здравейте Камелия? Рецеп. Почерпвам се виртуално.

Здравейте аз съм Ани и съм автор на кулинарен блог Вкуснотека

А не спрея. Брашното няма общо според мен. These cookies do not store any personal information. Ани 11 декември г. Имам. Мариана

  • Здравейте Ели.
  • Все пак това си е медена торта : Опитайте някоя от другите ми торти без мед.
  • Здравейте, много ви благодаря, че сте отделили време да ми пишете.
  • С каква сметана го правите?

Кето крем карамел. Анонимен 8 март г. Нямах точилка и блатовете разтелих с мокри ръце. These cookies do not store any personal information.

Торта "Павлова" с малини? Надявам се в крайна сметка тортата да се е получила чудесна на вкус. Оставяте блатовете да изстинат добре. За тортата се използват 5 топки.

ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ

За тортата се използват 5 топки. Тортата изглежда прекрасно, ще пробвам рецептата! Аз съм счетоводител и трите пушка флоберка цена тесто,които остават ми се струват разхищение.

За крема използвам гр. Благодаря Ви сърдечно. Бързи рецепти Какво да хапваш в жегите?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Димиян
    Тортата е стабилна с медени блатове и крем от плътно ценено кисело мляко.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.