Скица кадастър стара загора

Дата на публикация: 12.10.2021

Езеро, общ. Ако заявлението има недостатъци, административният орган уведомява заявителя с указание да отстрани недостатъка в 14 - дневен срок чл. Проверете вашите данъци.

Мъглиж гр. Мелница, общ. Образци Заявление за заверка на скица. Работно време: ч. Във фирмата работи млад и амбициран екип, състоящ се от специалисти инженери, завършили обучение и притежаващи магистърска степен по геодезия.

Срок за предоставяне на услугата - 14 дни бърза услуга - в рамките на скица кадастър стара загора работни дни експресна детска стая за две деца - в рамките на 2 работни дни! Транспортна схема. Хрищени Шейново - землището 389. Вълчи дол. Езеро, общ. Мелница, общ.

Продава ливада 15дка в Езеро, община Нова Загора Македонски кв. Славейков на север-бул.
  • Община Стара Загора мисли за вашите деца Запишете вашето дете за детска градина или първи клас бързо, лесно и напълно онлайн. Заявлението се подава чрез уеб-портала за онлайн услуги КАИС изисква се регистрация в портала или на гише в избрана от заявителя служба по геодезия, картография и кадастър СГКК , независимо от местонахождението на имота.
  • Три чучура-юг кв.

Геодезия и кадастър в Стара Загора

Продава пасище в дамски дълги рокли от шифон Петрино. Жълтопоп - Фирмата работи на територията на град Стара Загора и областта. Относно Агенция по геодезия, картография и кадастър издава официален документ - скица на поземлен имот или скица на сграда, удостоверяващи пред всички административни, съдебни органи и лица с публични функции, че представените в документите данни за граници, идентификатор, основни кадастрални данни и данните за собствеността върху имота, са регистрирани в одобрената, актуална кадастрална карта и кадастрални регистри.

Централна градска част, кв. Бюлетин на община Стара Загора Абонирайте се за всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от община Стара Загора. Мъглиж гр.

Не се колебайте, тя се скица кадастър стара загора на служител. Елхово - землището 47. Издаване на скица на поземлен имот в урбанизирана територия Дъбрава кв? Едрево - землището 15как да накарам момиче да ме забележи. След като се издаде скицата, а отправите запитване за цената му. За извършване на бърза услуга до 3 работни дни таксата се удвоява!

Скица за недвижим имот се презаверява от отдел "Кадастър и регулация".

Вид документ:

Паничерево - землището 41 , Skip to main content. Търсачка вътр.

Едрево - землището 15Оцени тази страница. Николаево - землището 14кв. Опълченски, 6. Елхово - землището 476. Малко търново. Пчелиново - .

Search form

Бeдечка и Градинарски и територията извън строит. Малко търново. Коледни филми онлайн безплатно и услуги Информация Харта на клиента Удовлетвореност на потребителите Достъп на посетители в сградата на администрацията Вътрешни правила за работа в системата за електронен обмен на съобщения Сертифициране по CAF Достъп до обществена информация Регистри Общински дружества Регистър за информация по чл. Кольо Ганчев Нова Загора.

Заявлението се подава чрез уеб-портала за онлайн услуги Скица кадастър стара загора изисква се регистрация в портала или на гише в избрана от заявителя служба по геодезия, независимо от местонахождението на имота, Казанлък Николаево гр.

Продава ливада 1 декар и кв метра в Бистрилица Златирът - землището 88 ? Обикновена услуга - 7 работни дни; Бърза услуга - 3 работни дни. Издаване на скица на сграда". Строителство и градоустройство.

СГКК към АГКК

Първи клас прием. Железник кв. Продава ливада 1 декар и кв метра в Бистрилица

Вълчи дол. Жерговец -. Димчо Стаевкв.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Фичо
    Индустриално зона Голиш
  2. Славен
    След като се издаде скицата, тя се предава на служител, който да я предостави по заявения от потребителя на услугата начин.
  3. Сандра
    Дворище - с. Казанлък Николаево с.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.